NYC Fancy Dotty – Greenwich Goddess

Ik ben nogsteeds wel een sucker voor de speckled lakken. Er zijn zoveel namen voor, gezien er al zoveel merken zijn met lakken zoals deze. NYC liet de hype een beetje overwaaien en komt deze zomer met dotty lakken. Ik ben ze nogsteeds niet zat en ik nam deze witte mee, want ik had nog geen witte speckled lak.
In de winkel zag ik nog een licht blauwe en licht roze. Die kleuren heb ik al wel. Verder wist ik neit wat ik ervan moest verwachten, dus wilde ik niet direct alle drie meenemen en dan bedrogen uitkomen. Nou valt dat meestal wel mee met nagellak, want ook mijn miskopen kan ik wel omtoveren tot pareltjes.

Hier op de fotoยดs zie twee laagjes. In mijn ogen prima. Dat heb ik bij de andere speckled lakken ook. Meestal krijg je een ophoping van glitter als je meer laagjes aanbrengt. Ergens is niet complete dekking ook wel iets wat bij zulke lakken hoort, maar deze dekt imo wel helemaal. De lak moet een mate van doorzichtigheid hebben zodat je de glitters van de eerste laag door de tweede laag heen ziet.

Ik vind het een leuke toevoeging aan mn stash. Ik heb nog zitten twijfelen of ik tijdens de 1+1 actie de andere twee moest kopen, maar heel vaak draag ik deze lakken niet meer. Wel af en toe. Deze van NYC kosten 2,49 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik laat ze ook meestal staan maar als ik het dan zo op jou nagels zie vind ik het toch wel een leuk effect hebben! ๐Ÿ˜‰ Xx

 2. Reply

  Wat een leuk lakje!

 3. Reply

  Ik heb zoiets van het merk Safari, erg leuk!

 4. Reply

  Oeh wauw wat een onwijs leuk kleurtje. Ik wist ook niet echt wat ik ervan moest verwachten, maar wauw. Hij is zoveel mooier dan ik ooit had kunnen denken. Ik vind het vooral erg mooi dat sommige spikkeltjes wat lichter zijn dan de andere.

 5. Reply

  Oh deze is wel erg leuk zeg! ๐Ÿ™‚

 6. Reply

  Ik heb deze ook alleen dan wel in het lichtroze..en ben er wel heel blij mee! Zien er mooi uit ๐Ÿ˜‰

 7. Reply

  Ik vind ze leuk! Omdat ik al zoiets heb heb ik ze laten staan. Maar twee laagjes is prima zo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge