Uncategorized

Nubar Ochird & Flaming Veil

Ik ging laatst weer door mijn stash en meestal kom ik dan lakken tegen die ik eigenlijk nog nooit echt heb gedragen. Dat krijg je als je in 1x veel lakken koopt en er dan geen tijd voor maakt. Ik heb er nu eens tijd voor gemaakt en een aantal lakken weer uit de kast gehaald. Vandaag twee en morgen weer twee!

Nubar Ochird is een lieve licht roze lak met shimmers erin. Waar de naam vandaan komt weet ik niet. ‘Ochird’ is niets. Het is orchid verkeerd geschreven en als ik ernaar google krijg ik ook allemaal orchideen en mensen die het denk ik fout geschreven hebben. Ochird dekt met twee laagjes en droogt ook redelijk snel. Ik vind het kwastje erg fijn en het beste aan Nubar nagellak is dat het ook altijd vegan is naast dat het big 3 free is.


Flaming veil is een topcoat. Het heeft een licht rode basiskleur en daarin zitten glas flecks. Ik heb het geprobeerd, maar deze is met geen mogelijkheid dekkend te krijgen. Na 7 laagjes heb ik het toen opgegeven en toegegeven dat het alleen een topcoat is. Hier heb ik 2 laagjes over Ochird heen. Omdat Ochird al roze is lijkt het op mijn nagels ook meer rozerood. Zo’n frambooskleur.

Nubar is te koop bij oa Nailpolishfashion. Kennen jullie dit merk al? Wat vinden jullie van zulke topcoats?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply femketje August 10, 2012 at 10:20

  oeh super pretty lakjes 😀

 • Reply Vera August 10, 2012 at 10:38

  Die laatste vind ik erg mooi!

 • Reply Mariska August 11, 2012 at 21:18

  Ooohhh de topcoat wauw

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge