Nooit Online Gekomen Nailart deel 3

Ik hou van nailart maken. Als ik thuis ben zijn er weinig dagen waarop ik geen nailart maak. Het is echt een vorm van ontspanning en een manier voor mij om bezig te zijn. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt, maar niet alles wat ik maak vind ik goed genoeg voor de site. De ene keer hoef ik alleen รฉรฉn nagel te veranderen. Of ik maak er eerst nog een andere versie van voor ik het goed genoeg vind voor online. Hier een aantal nailarts die ik nog niet online heb gezet en ik toch wel wil laten zien.

Als eerste een nailart die ik voor de Lin vs Lin maakte. Ik wilde eigenlijk helemaal niets doen met ‘the girl on fire’ en ik wilde een babyblauwe achtergrond met de mockingjay erop.

Toen ik ging googlen naar afbeeldingen kwam ik een fan made poster tegen voor de 3e film en daardoor wilde ik het iets realisticher maken. Ik begon met een gradient van Herome Sappuro en George Blueney van Catrice. Met witte nagellak, topcoat en aceton heb ik de wolken gemaakt. Doordat ik het wit verdun en daarna nog meer verdun kan je met een traanvormig kwastje met veel haren en dan kan je het witte op je nagels deppen waardoor je wolken kan maken. Ik heb helaas geen tussendoor foto.

Daarna heb ik met NYC Rain Drop de mockinjay gemaakt. Maar omdat de vogel over meerdere nagels verdeeld is vond ik het een beetje onduidelijk worden en heb ik een andere nailart gemaakt.

Mijn vriend moet niets van voetbal hebben, maar hier gaat de tv aan voor wielrennen. Ik vind het zelf niet zo boeiend, ik vind het vlaamse commentaar daarintegen onwijs fascinerend. Echt prachtig hoe ze bepaalde dingen kunnen uitdrukken.

Mja dan de nailart. Pieter was 19 februari jarig, maar zijn kado heeft wat vertraging. Het is een wielrenshirt van Het Is Koers, en dat heeft iets te maken met een van de wielrenbladen die hij leest. Wat dat betreft luister ik niet altijd even goed. Ik had niets om te geven op de dag zelf, dus heb ik nailart gemaakt en toen wist hij ook wel direct wat hij zou krijgen. He liked! In plaats van ‘het is koers’ wat ik nooit op mn wijsvinger zou krijgen heb ik er maar een P van Pieter op gemaakt en in plaats van een vulpentip heb ik er een hartje van gemaakt.

Als je My Life In Pictures leest en bekijkt heb je gezien dat ik Within Temptation in de Effenaar had gezien en daarvoor maakte ik nailart. Ik begon met een off white base. Het is een beetje superlicht beige met een beetje grijs. Het is een onbekend merk wat ik geloof voor 50 cent ofzo in Tsjechie kocht onder het mom van ‘die kleur heb ik nog niet’.

Ikย  maakte de CD hoes na van Hydra; hun nieuwste album. Ik was niet zo gecharmeerd van The Unforgiving, maar ze komen errrrug sterk terug met Hydra. Een supergaaf album. Er zijn maar 2 nummers die ik niet zo vind, en de rest gaaf. Vooral het duet met Xzibit. Op het eerste gezicht een onwaarschijnlijke samenwerking, maar het werkt echt onwijs goed.


Ik heb al eerder artikels gemaakt met nailart waar ik geen hele artikels aan wilde wijden. Klik hier voor deel 1 en hier voor deel twee.

Welke nailart vind jij het leukste?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  vind de eerste nail art echt super tof met die mooie vogel, super tof!
  XOXO esmee
  esmee recently posted…TAG: lente kriebels!My Profile

 2. Reply

  Erg leuk!
  Dailynailsart recently posted…The Furry Friend TAGMy Profile

 3. Reply

  Ik vind de nail-art met Hydra toch wel ‘t mooiste ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…Birthday Wishlist!My Profile

 4. Reply

  Haha, wat leuk, een echte wieler nail art! Heb ik zelf ook wel gedaan, met de truitjes van mijn favoriete ploegen als ik zelf een wedstrijd ging bekijken.
  Marieke recently posted…Aqua eyes, HEMA gel liner.My Profile

 5. Reply

  Ik vind die met de vogel erg mooi!
  Fijn weekend!

 6. Reply

  Wauw die vogel is super mooi gelukt! Echt knap
  Ilse recently posted…Nageltrends lente en zomer 2014My Profile

 7. Reply

  geweldig weer!!!

 8. Reply

  Wow, die eerste vind ik echt enorm tof! Wat jammer eigenlijk dat ze nooit eerder online zijn gekomen, ze zijn stuk voor stuk prachtig!
  Mandy recently posted…Wedstrijd bij Zalando: Win โ‚ฌ250 shoptegoed!My Profile

 9. Reply

  Die met die vogel is wel echt prachtig hoor wauw dat je dat kan!
  Manon recently posted…Get in my closet please! – kledingitems die ik nog zou willen hebben.My Profile

 10. Reply

  wauwie die eerste is gorgeous!
  femketje recently posted…NOTD 5/4; Holo In One!My Profile

 11. Reply

  Wauw, prachtig! Vooral die met die vogel. Ik ben wel benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat met die wolkjes ๐Ÿ™‚

 12. Reply

  De eerste vind ik super mooi!
  Paola recently posted…Max & more lipglossen no.7 Peach & no.11 CherryMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge