Nina Ricci – Fantasy

Samen met mijn broertje gaf ik dit parfum aan mijn moeder voor Kerst. Ze is helemaal dol op het rode appeltje van Nina en daarom dacht ik dat ze deze ook wel heel lekker zou vinden. Een schot in de roos! Mamma helpt me graag met mijn site en toen ze aanbood dat ik deze mocht reviewen voor de site, greep ik ook gelijk naar de camera.

Nina Ricci staat bekend om haar appelflesjes. Ik vind het een supermooie verpakking. Fantasy heeft een wit appeltje dat niet doorschijnt. Je kan dus ook niet zien hoeveel er nog inzit. Wel staan er superschattige tekeningen op; een hertje bij bloemetjes, vogeltjes, een lamp met een bloemetje en een vlindertje en een vlindertje bij twee appeltjes. Daar waar Nina zilverkleurige blaadjes heeft, heeft deze (net zoals de randjes van de tekening) goudkleurige blaadjes.

Top notes: Bergamot, Manderin Orange, Pear
Middle notes: Heliotrope, Cherry Blossom, Rose
Base notes:Vanilla, Holly, Sugar

Als je het net opspuit ruik je de sinaasappel en de peer heel goed. Je ruikt het ook vrij sterk. Een paar minuten erna begin je rozen ook te ruiken. Vanaf het begin ruikt het heel bloemig en zoet. Na een kwartier ruik je langzaam de kersenbloesem en ruikt het ook wat frisser naar een beetje limoen. Na een half uur ongeveer ruik je ook vanille. Als je het parfum een paar uur op hebt ruik je vooral de kersenbloesem, sinaasappel, vanille en suiker. Ik vind het een hele aangename zoete geur.


Ik kocht deze geur bij de Douglas met 50% korting. Ik weet niet of deze geur nu uit de schappen gaat, of dat het puur met kerst afgeprijsd was. Ik vind het een aanrader en ik denk dat een hoop mensen dit een lekkere geur zullen vinden.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    dit lijkt me een erg lekker geurtje, hoor er altijd veel positiefs over!

  2. Reply

    Deze lijkt me erg lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge