Nieuwe Layout!

Ik vertelde het al op twitter en instagram. Eindelijk is mijn nieuwe layout online! Dankzij superheld Samantha is de layout helemaal aan mijn wensen aangepast. Er waren een paar dingetjes met de header in de mobiele versie van de layout die niet helemaal klopten, maar ik hoop dat die voor jullie nu helemaal verholpen zijn.


Als er dingetjes zijn die nog niet helemaal werken, laat het me dan alsjeblieft weten, dan ga ik het proberen te verhelpen. Zeg er dan bij welke browser (+versie) je gebruikt en ik ga het proberen te verhelpen.

De header heb ik zelf getekend en digitaal gemaakt. Ik ben er heel blij mee.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw mooie layout! ik ben je gaan volgen want vind je blog super leuk!
  liefs marije

 2. Reply

  Mooi! Lekker clean, daar hou ik wel van. πŸ™‚

 3. Reply

  awesome πŸ˜€ lekker strak!

 4. Reply

  Prachtig, toffe tekenskills heb je ;D

 5. Reply

  Mooi

 6. Reply

  Ik mail je ff…

 7. Reply

  Ziet er heel leuk uit! Lekker fris voor de lente

 8. Reply

  Mooie overzichtelijke layout!

 9. Reply

  Het is geen foutmelding maar ik zou de grootte van de letters vergroten.
  Het is best wel klein πŸ˜‰

 10. Reply

  Ziet er superleuk uit! Echt heel mooi gedaan πŸ™‚

 11. Reply

  Ik vind hem mooi en overzichtelijk πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge