Nieuwe Collecties || Catrice Candy Shock & Essence Floral Grunge

Ik wilde van de Vintage District collectie van Essence al alles hebben, maar er komen nu Β nog twee collecties uit van Catrice en Essence waarvan ik ook bijna alles wil hebben. Ook al doe ik nauwelijks aan persartikelen, vandaag een overzicht van deze twee collecties!

1. Soft Baked Eye Shadow 4. Soft Nail Lacquer
C01 I Scream: Ice Cream! C01 I Scream: Ice Cream!
C02 Play It Blue C02 Play It Blue
C03 Bring Me Peach C03 Bring Me Peach
C04 It’s Honey Money C04 Vanilla Love
. .
2. Lip Balm Stick 5. Nail Sugar Pearls
C01 Bring Me Peach C01 Cotton Candy
C02 Sugar Shock C02 Sugar Shock
. .
3. Lip Peeling 6. Multi Colour Blush
C02 Sugar Shock
7.Multi Colour Highlighter
C01 Vanilla Love

1. Quattro eyeshadow 5. Blush in Floral Grunge (matte)
C01 eye like flowers
C02 eye like grunge 6. Nail Polish
C01 Be Flowerful
2. Studded Haarband C02 Lily Bloom
C03 Grunge Me Tender
3. Stick-on-eyeliner C04 Madly Purple
C05 Black To The Roots (liquid Sand)
4. Mini Lipgloss Set
C01 Kissing Me Softly 7. Body Tattoo
C02 Grungy Kisses Rock!
8.Hair Dye Powder

Ik weet niet wat jullie aantrekt in deze collecties. Laat het me vooral weten! Ik ben ongelofelijk benieuwd en denk dat ik naar de winkel ren voor de Sugar Shock Blush en de Vanilla Love Highlighter. De nagellakjes uit beide collecties vind ik qua kleur perfect voor de lente. Misschien met uitzondering van de zwarte lak, maar de zwarte lak behoort een budget liquid sand te zijn. Maar aan de andere kant, waarschijnlijk heeft de lente ook genoeg druilerige dagen. De microbeads voor caviar nails vind ik leuk gedaan van Catrice. De lipglossjes van Essence lijken me best apart, een mintgroene en een lila lipgloss? De Hair Dye vind ik ook echt leuk. Ze spelen enorm op de nieuwste trends in. Over de body tattoo’s en de stick on eyeliner moet ik nog even nadenken. Van wat ik begrepen had liggen deze collecties in april/mei in de winkels.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik ben vooral heel benieuwd naar de budget liquid sand!

 2. Reply

  Ben erg benieuwd naar de collecties, met name de lakjes!

 3. Reply

  ik ga zeker weten voor de lakjes en blush πŸ˜€

 4. Reply

  Wauw, dat ziet er echt mooi uit! Ik ben vooral nieuwsgierig naar de highligthers en blush van de eerste collectie.

 5. Reply

  Ik ben heel erg benieuwd naar bijna alles van beide collecties haha!

 6. Reply

  De producten zien er zo gaaf uit!

 7. Reply

  Ik vind dat Catrice en Essence goed hun best hebben gedaan! Beide collecties zien er super uit!

 8. Reply

  I’m drooling over these pastel polishes πŸ™‚

 9. Reply

  Ik wil die lakjes echt hebben! <3

 10. Reply

  Nummer acht, hair dye powder? Dat moet ik proberen πŸ™‚

 11. Reply

  De nagellak kleurtjes zien er vrolijk en lente-achtig uit. I Love it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge