Nicole By OPI: Me + Blue & Disco Disco

Nicole By OPI is een zusje van OPI waar ik zelf nog geen ervaring mee had. Ik heb natuurlijk wel collecties voorbij zien komen; vooral van de Kardashian zusjes. Sterker nog! De gouden glitter pretty komt uit de Kardashian Holiday 2011 collectie. Ook de blauwe pretty komt uit een bekende collectie, namelijk die van Justin Bieber. Ben jij ook benieuwd naar de swatches? Kijk dan snel verder!

Disco Dolls

Disco Dolls komt dus uit de Holiday Collectie van de Kardashians uit 2011. Het is een prachtige gouden lak die goed dekt in 2 tot 3 laagjes, al heb je dan eigenlijk nog wel een topcoat nodig. Omdat de lak zo bomvol met glitters zit, droogt deze wat bobbelig op en ook chipt deze daardoor een stuk sneller. Glitterfeest al om, want er zitten allemaal kleuren glitters in. Voornamelijk kleine gouden, maar ook een hoop wat grotere ronde glitters in het groen, paars, zilver, geel, blauw. Iedere keer zie je weer iets nieuws.

Me + Blue

Dit is een blauwe lak uit de Justin Bieber collectie. Me + Blue is een heldere blauwe lak met holografische glitter. Je hebt er geen speciale basecoat voor nodig en de lak dekt met 3 laagjes. Ook deze droogt wat bobbelig op dus een topcoat is eigenlijk wel een must.

Nicole by OPI is onder andere te koop bij de Douglas voor €11,95.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Beide kleuren vind ik echt prachtig!
  Liefs

 2. Reply

  Wat zijn ze mooi zeg!

 3. Reply

  Wat een prachtige kleuren!!

 4. Reply

  Oooh shit mooi zeg!

 5. Reply

  Beide mooie kleuren. De glitters in het eerste lakje zijn super

 6. Reply

  de blauwe vind ik super pretty πŸ˜€

 7. Reply

  Mooie lakjes! De goude is een beetje de goude versie van Excuse Moi van OPI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge