Nfu Oh Flakies 53 & 55

Ik vond nog swatches van deze twee Nfu Oh lakken. Twee unieke lakken die ik jullie niet wilde onthouden. Waarom ik ze niet eerder heb gepost? Ja mij ook een raadsel. Twee maanden geleden zagen jullie al flakies en holo’s. Vandaag de beurt aan bijzondere flakies.


Je ziet het al wel in het flesje. Deze flakies zijn niet alleen flakies, ze hebben ook een basiskleur.

Dekking

Ik probeerde het eerst met de groene lak. Hoeveel laagjes zou ik nodig hebben om het dekkend te krijgen? Nou stiekem viel dat nog vies tegen. Je ziet hier ook een beste laag op mijn nagels, en dat klopt. Dit zijn 7 laagjes lak. Helaas, ook deze flakies zijn bedoelt om te layeren.

55

Ik heb ze hier over een zwarte lak gedaan waar ze volgens mij het beste tot hun recht komen. Je ziet de flakies heel mooi reflecteren en ook de groene deeltjes vallen enorm goed op. Dit is 1 laagje over zwart.

53

blauw

De blauwe lak heb ik niet geprobeerd dekkend te krijgen. Daar zou mij te veel tijd en lak in gaan zitten. Ook hier zie je deze lak over zwart heen. Vooral de flakies vallen goed op, maar de blauwe deeltjes vallen ook goed op. Misschien minder goed dan de groene, maar niet minder leuk. Ook dit is 1 laagje over zwart.

Om eerlijk te zijn vind ik de lakken een heel leuk idee. Maar de prijs wat hoog. Zo veel flakies zitten er niet in de lak en dus ook niet op je nagels. Er zit extra shimmer in waardoor de lakken apart zijn. Als jij deze lakken wilt hebben kan je ze voor €10,99 kopen bij PinkLadyMakeUp.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die blauwe is zΓ³ mooi!

 2. Reply

  Oewhh, die zijn zeker mooi! 7 laagjes is inderdaad wel erg veel hihi

 3. Reply

  Love de blauwe!

 4. Reply

  De blauwe is mooi! πŸ™‚

 5. Reply

  Wauw, ze zijn zo mooi. Vooral die blauwe!

 6. Reply

  Wow, heel erg gaaf!

 7. Reply

  Prachtige lakjes! De flesjes alleen al vind ik erg leuk.

 8. Reply

  Wat een prachtige nagellakjes:-) ik las net op de site van chantal dat jij de nagellak-swatcher bent geworden. Wat onwijs gaaf!! Gefeliciteerd! πŸ™‚

 9. Reply

  wauw prachtige lakken!

 10. Reply

  Ik vind ze erg duur. Er zijn zoveel andere merken die flakies lakken hebben voor een schappelijkere prijs… Als ze zonder die 7 lagen dekkend zouden zijn zouden het echt Super geweldige lakken zijn! Nu vind ik ze gewoon mooi πŸ™‚

 11. Reply

  Die groene is echt prachtig!

 12. Reply

  Wauw mooi zeg!

 13. Reply

  Hele mooie lakjes zeg.

  Liefs Miss Mags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge