Nfu Oh 49 & 59

Eerder al liet ik swatches zien van Nfu Oh 39 en 54, Nfu Oh 38 en 50 en Nfu Oh 64 en 66. Vandaag heb ik nummer 49 en 59 voor jullie. Meer swatches van flakies!

49


Nfu Oh 49 is een flakies lak met flakies die ook duochromes zijn. Oranje en groen. misschien ook een klein beetje geel. Ik heb het idee dat hier minder flakies in zitten dan in de andere Nfu Oh flakies lakken. God, ik zeg wel heel vaak flakies eh. Dit is 1 laagje over zwart.

59

Nfu Oh 59 was niet helemaal wat ik ervan verwachtte. Om eerlijk te zijn vond ik deze wat telleurstellend. Zeker in vergelijking met de andere flakies die ik al geswatched heb. Er zitten gewoon minder flakies in de lak en de flakies zijn eigenlijk eigenlijk alleen oranje. Ook dit is 1 laagje over zwart.

Nfu Oh lakken zijn te koop bij PinkLadyMakeUp voor €10,99.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind ze best mooi! Toch vind ik het de prijs niet waard.

 2. Reply

  jammer dat 59 zo tegenviel πŸ™ is inderdaad wel jammer als de andere flakies een stuk mooier waren!

 3. Reply

  Ik vind ze wel mooi, maar toch lijken al die flakies altijd op elkaar (over zwart).

 4. Reply

  Mooie kleuren! Maar voor die prijs zou ik ze niet snel kopen.

 5. Reply

  Leuk artikel!

 6. Reply

  Jammer dat nr. 59 zo weinig flakies had, ik vind ze wel erg mooi!

 7. Reply

  Vind deze allebei wel mooi! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge