Nfu Oh 39 & 54


Nfu Oh is een merk dat bekend staat om de prachtflesjes en geweldig holo én flakie lakken. De flesjes zijn namelijk in de vorm van een korset met rok. Hoe leuk is dat! Vandaag heb ik twee leuke flakies voor jullie.

De dop is in de vorm van een buste. De dop heeft gewoon een taille en borsten én is mooi versierd.


Aan de achterkant zie je een strikje en een lint van het korset. Bovenaan staat “enfu oh”; zo spreek je het uit. Op het flesje zie je nog details van een rok. Echt superleuk gedaan! Het is wat het merk extra bijzonder maakt. De flesjes zelf zijn vrij groot en er zit dan ook 17 ml lak in!

54

Hier zie je 1 laagje van de flakies over een zwarte lak. Ik gebruikte MAX Black (die van de action) omdat deze zwarte lak in 1 laagje dekt. De flakies zijn duochrome. Ze shiften van donkerblauw naar zeegroen. Het mooie aan de lak vind ik de hoeveelheid flakies die er met 1 laagje al op je nagels zit. De basis van deze flakies is al een beetje blauw, maar is niet genoeg om dekkend te worden. Op zwart valt de basis ook eigenlijk weg.


39

Deze flakies lak heeft een doorzichtige lak als basis en wat het verschil precies is? Ik weet het niet helemaal. Volgens mij zie je minder blauw en meer donkergroen. Echt veel verschil zie ik niet. Ik heb het idee dat ik evenveel flakies op mijn nagels heb. Ook dit is 1 laagje over zwart en daarbij zie je het duochrome effect vrij goed. Zelfs met enorm bewolkt weer, waarbij ik de swatches maakte.

De lakken van Nfu Oh zijn te koop bij PinkLadyMakeUp voor €10,99

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind de eerste het mooist 😀 Leuk dat je ook de achterkant van het flesje op de foto hebt gezet, die had ik nog nooit gezien! En nu weet ik ook eindelijk hoe je Nfu-oh uitspreekt haha 😛 Ik dacht altijd dat het ‘nfoe’ was

 2. Reply

  Ze zijn echt gorgeous!

 3. Reply

  Oe flakies :-)! Altijd mooi, dit is echt een mooi merk.

 4. Reply

  Wauw, ik vind de blauwe vooral erg mooi

 5. Reply

  Prachtige lakjes allebei <3 en de verpakking is werkelijk prachtig!

 6. Reply

  Aaaf flakies <3. Vooral de blauwe vind ik echt mooi, die zie je niet zo vaak :).

 7. Reply

  Wauw, wat een prachtige nagellakjes! En wat een prachtige foto’s. love them!

 8. Reply

  Gave flakies! Mooie verpakking ook!

 9. Reply

  Die flesjes, pure liefde!

 10. Reply

  wauw, super mooi! xx

 11. Reply

  Alleen al voor het flesje zou ik ze kopen haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge