New In || Unicorn Blood

Ik had al een beetje op instagram en twitter laten zien. Ik heb een nieuwe hanger waar ik helemaal verliefd op ben. In Amerika zie je het al veel vaker, maar in Nederland moet het nog een beetje een opmars maken; nagellaksieraden. Zo kan je eindelijk dat supermooie holo effect altijd zien!. Ik heb een aantal foto’s gemaakt. Kijken jullie mee?

Toen ik deze post laatst zag bij Lisanne werd ik helemaal enthousiast. Twee toffe blogsters die nagellakhangers en armbanden zouden gaan maken en verkopen. Lisanne en Wendy (misschien nog wel bekend van de Bloggin’ Beauties) gaan deze verkopen ondat de naam Polished Beauties. Laatst zag ik deze post bij Lisanne voorbij komen met foto’s van hangers die ze al gemaakt hadden. Kwijl, kwijl! Ik wilde er ook een!

En dat kon! Ook al is hun webshop nog niet open, ze verkopen al wel op marktplaats! Ik heb gelijk geboden en na een paar mailtjes had ik deze in de bus liggen. Het holo effect is echt supergoed te zien. Het hoeft niet perse zonnig te zijn. Ook bij kunstlicht zie je het goed. Deze Unicorn Blood is dan al verkocht, maar ze hebben ook supermooie hangers met flakies en glitters. Ik weet zeker dat ik er meer wil! Al hoop ik dat ze ze ook gaan verkopen mΓ©t ketting. Want de ketting die je op de foto’s ziet heb ik er zelf aan gedaan. Je koopt namelijk alleen de hanger.


Issie niet prachtig? Van wat ik begrepen heb hebben ze voor deze hanger Max Factor Fantasy Fire gebruikt en een brachtige braziliaanse hololak van het merk Jade. Ik kan er echt een hele tijd naar blijven kijken.

Ook de achterkant staat nog een leuk patroontje. Zo is de hanger toch niet saai mocht ‘ie een keer omdraaien.

Over een tijdje komt er dus een webshop op Polished Beauties en tot die tijd verkopen ze hier op marktplaats. De hangers kosten geloof ik €6 per stuk en je betaalt €1 verzendkosten. Ook kan je ze hier volgen op Facebook voor meer updates.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ik kende het al maar OMG die hanger is pretteh πŸ˜€

 2. Reply

  waauw! wat een mooie hanger!

 3. Reply

  Wat ontzettend leuk dat je onze hanger hebt gefeatured in je blogpost Lin! Alle kudo’s gaan naar Lisanne dit keer, want zij heeft deze hanger inderdaad in elkaar geknutseld.

  Het is dat de sint er even tussenkomt met allerlei surprise gedoe, anders was de site al online geweest. Ik doe mijn best om hem deze week open te gooien πŸ™‚

  Prachtige foto’s heb je gemaakt!

 4. Reply

  Ik maak zelf ringen met nagellak, erg leuk, kan elke dag wat anders dragen!

 5. Reply

  wauw, super mooie hanger!

 6. Reply

  Als de webshop er is, ga ik er zeker een bestellen!

  1. Reply

   Er is nu een webshop open, je kan ons vinden op http://www.polishedbeauties.nl! πŸ˜€

   Lin, hartstikke bedankt dat je hebt geschreven over ons en je hanger, ik hoop dat je er veel plezier van hebt.

 7. Reply

  Ik heb het veel op Etsy voorbij zien komen vind het toch wel leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge