New In || Tof Telefoonhoesje

Hoeveel ik mijn telefoon ook gebruik, ik ben er toch best zuinig op en ik probeer mn HTC One X dan ook zoveel mogelijk krasvrij te houden. Gelukkig kan dat ook met superleuke hoesjes.

Het hoesje kwam in een klein kartonnen doosje dat door de brievenbus paste. Daarin zat het hoesje in een plastic doosje. Zo blijft je hoesje tijdens transport ook beschermd. Does that make sense? Ik vind het in ieder geval goed verpakt en ik had het al heel snel binnen.

Het hoesje komt van hoesjes.nl en het is dit hoesje in het roze. Ik kan de roze variant even niet op de site vinden. Het hoesje voelt stevig aan. De binnenkant is net een spiegel. Wel grappig, ik pakte het hoesje aan de binnenkant vast en toen was mijn vingerafdruk in de kleuren van de regenboog. Het hoesje is van de buitenkant felroze. Nog net geen neonroze. I like! Er zitten allemaal rhinestones in en fonkelde helemaal in de zon. Ik vind het een leuk patroontje. Je voelt het relief en de steentjes wel zitten. De zijkanten zijn niet roze, maar net zo shiny als de binnenkant.

Het hoesje klikte makkelijk om mijn telefoon en ik krijg het er ook weer makkelijk af. Ik heb nog een aantal andere hoesjes en dan kan ik leuk afwisselen zonder mijn reumavingers of mijn nagels te breken. Het hoesje kan wel een beetje meebewegen, maar geeft geen breekgevoel, het is denk ik flexibel plastic.

Het hoesje kost โ‚ฌ14,95 en komt bij hoesjes.nl vandaan. Ik heb zelf een HTC One X en ze hebben een hele hoop hoesjes voor allemaal type toestellen. iPhone 4, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad mini, LG, Samsung S2, Samsung S3, Blackberrys, Nokia’s, you name it! De prijzen varieren van โ‚ฌ9,95 tot โ‚ฌ45,- ongeveer. De meeste telefoonhoesjes zijn zo โ‚ฌ15,-.

De webshop van Hoesjes.nl || De facebookpage van Hoesjes.nl

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een lekker kleurtje ๐Ÿ™‚

 2. Reply

  Gaaf kleurtje! Het hoesje is echt leuk ๐Ÿ™‚

 3. Reply

  woah gaaf goesje ๐Ÿ˜€

 4. Reply

  gaaf hoesje, goed stevig ook volgens mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge