New In: Sooki

Vrijdag heb ik haar opgehaald; mijn Fashion is a Party babykonijntje. Ik heb haar Sooki genoemd. Je hebt misschien al wel iets op twitter voor bij zien komen, maar ze is echt zo’n schatje. De kennismaking met Mimi ging redelijk, samen in de ren ging minder goed, maar ik denk dat ze beide even tijd nodig hebben.Ze zit hier nog in een binnenhok; ik moest nog iets aan haar hok repareren. Inmiddels zit ze in haar vaste hok buiten.

15 comments

  1. Leuk konijn heb je! Is je andere konijn ook een vrouwtje? Want dan is de kans heel groot dat ze niet goed samengaan, straks in de pubertijd en verder… Vrouwtjes kunnen net zo goed vechten als mannetjes. Het meeste succes met koppelen heb je als je een vrouwtje bij een gecastreerd rammetje zet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge