New In – Michael Kors Selma

Even iets anders dan nailart, want ik wil heel graag mijn verjaardagskado laten zien. Dat is geen kadootje meer. Mijn lieve broertje (nuja, hij is ook een kop groter dan ik ben) heeft voor mijn 25e verjaardag namelijk geregeld dat allemaal mensen geld in hebben gelegd en hij wilde eigenlijk kijken dat de tas dan gewoon klaar zou liggen op mijn verjaardag. Dat is iets anders gelopen, want de kleur die ik wilde was o-ver-al uitverkocht.


Dus toen dat plan niet lukte heeft hij verteld dat ik de tas zou gaan krijgen. Mijn hart maakte een sprong. Wat? Hoorde ik dat nou goed? En ja, toen heb ik toch wel een gilletje van geluk gemaakt. En toen kwam het, hij kon die kleur die ik wilde nergens meer vinden.

Na mijn jas wilde ik heel graag ook een mooie designer handtas. Misschien kwam het door alle filmpjes van bv Vera Camilla en Live Live Gorgeous met hun mooie tassen dat het begon te kriebelen. Bij Vera zag ik de Selma in het groen en die vondik gelijk onwijs mooi en zette deze op mn wishlist. Een lekker felle kleur en dan ook nog contrasterend met mn jas. Ja dat vond ik erg mooi. Alleen de groene kleur bleek van vorig seizoen en ik viste net achter het net. Na een paar weekjes zoeken kwam ik deze tegen bij de Bijenkorf en heb ik deze gelijk gehaald.


Ik ben helemaal verliefd. Blauw was altijd mijn favo kleur toen ik een tiener was en dan helemaal kobalt blauw. Voor mij helemaal perfect dat de details zilverkleurig zijn. Ik heb onwijs weinig in goudkleurig. Ik vind het heel fijn dat de tas een schouderriem heeft.


Aan de binnenkant heb je het bekende MK logo heel fijn overal in de voering. Aan de ene kant zit een vakje met rits en twee losse vakjes en aan de andere kant kan ik in een vakje mn mobiel doen bijvoorbeeld en nog een vakje voor iets anders. Het blauwe lusje wat je op de foto hierboven ziet is om mn sleutels aan te doen. Daar is overna gedacht. Verder is het wel 1 groot binnenvak, maar gelukkig kan de tas dicht met rits. Dat vond ik eigenlijk wel een must voor een tas.


Uiteraard zit er nog een stoftas bij.

Bij de Bijenkorf is het dus deze tas.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige tas, maar wat een geld haha. Ik ben sowieso niet van het dure tassen kopen, omdat ik heel snel uitgekeken ben op een tas! Ik vind de kleur wel echt heel erg tof!
  Kelly recently posted…Hardloopverhalen | Back on track!?My Profile

 2. Reply

  Wat een pracht tas! En ook een ongelofelijk lief gebaar natuurlijk 😀
  Amy recently posted…HAIR | Soulmade Cosmetics Americana Hair MasqueMy Profile

 3. Reply

  Die is zo gaaf.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Superlief natuurlijk dat je deze prachtige tas hebt gekregen voor je verjaardag! De Selma is geweldig 😀

 5. Reply

  Super mooie tas! Heel lief van je broertje om al dat geld bij elkaar te krijgen ^^
  Mariska recently posted…Summer Blog SaleMy Profile

 6. Reply

  Echt heel erg mooi, de kleur is prachtig. En onwijs goed geregeld van je broer.
  Mirne recently posted…Focaccia met vijgen en geitenkaasMy Profile

 7. Reply

  Wauw wat een mooie tas! Super lief van je broer!
  Manon recently posted…Herbal Essences Shampoo & Conditioner met Ginger, Cinnamon en Banana extractsMy Profile

 8. Reply

  woahh Lin, deze kleur is ook echt epic!
  femketje recently posted…FOTD 29/9; My Wedding Make-up!My Profile

 9. Reply

  Mooie tas en de kleur ook!
  Lief van je broer.
  Jessica recently posted…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 10. Reply

  Hij is echt prachtig! Ik gebruik mijn Michael Kors tas iedere dag en ben er helemaal verliefd op. Dit model zou ik nog graag een keer in het roze willen. Als je er eenmaal één hebt wil je niet anders meer.
  Céline recently posted…9 stukken zeep waar je blij van wordtMy Profile

 11. Reply

  Hij knalt wel echt van je scherm af hoor, wow! Hij is zeker mooi 🙂 heel veel plezier ermee!
  Mariska recently posted…Herinnering: Win een MAC lipstick naar keuzeMy Profile

 12. Reply

  Wauwwww, dit is echt mijn droomtas!
  Lotte recently posted…Zouden jullie mij willen helpen?My Profile

 13. Reply

  Wauw, mooie tas. De kleur vind ik ook heel erg mooi!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Essence Colour Intensifying Base – Wild White WaysMy Profile

 14. Reply

  Su-per mooi. Helemaal mijn kleur 😀
  Linda recently posted…Swatches: Essie Dress to Kilt herfst 2014My Profile

 15. Reply

  Wat een prachtige tas! Wat een lief kado 😀
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…Opgemaakt #11My Profile

 16. Reply

  wat een prachtige tas, ik hou van die kleur, past ook goed bij jou!
  Angelique recently posted…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

 17. Reply

  Verliefd op je tas! Jammer dat ie nu nergens meer te krijgen is. En wat lief van je broer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge