New In || Emerald Iguana & Ruby Sky

Begin december kocht ik mijn eerste polished beauties hanger genaam unicorn blood. Zulke hangers heb ik op veel meer blogs voorbij zien komen en wilde graag meer. Vandaar dat ik het niet kon laten om nog een keer te bestellen.

De bestelling kwam binnen in 2 delen en er zat bij elke een kaartje om uit te leggen dat ik twee pakjes zou krijgen. Gelukkig lagen ze beide tegelijk in de brievenbus, dus hoefde ik niet lang te wachten. Ook superleuk dat de sieraden nu in een zakje zitten. Ik denk dat Lisanne de zakjes in elkaar heeft gezet. Ik vind het een hele leuke extra πŸ™‚

Ik heb een tweede hanger gekocht. Deze keer een groene hanger met een holografisch midden. Emerald Iguana.

Sinds kort hebben ze niet alleen verschillende grootte hangers, maar ook armbanden en kettingen. Ik bestelde deze prachtige armband met 5 cabochons. De armband zelf is helaas iets te klein voor mijn pols, maar ik heb er zelf nog een paar schakels ertussen gezet. Volgens mij hebben ze voor deze cabochons fantasy fire gebruikt. Als ik zo kijk naar de kleuren.

Wat zou ik willen dat ik ze zelf ook kon maken. Ik betaalde voor de hanger €6 en voor de armband €7,50. Voor verzendkosten betaalde ik €2,75 (omdat er twee pakjes verzonden moesten worden). Heb jij al eens een kijkje genomen in de polished beauties webshop?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, ik vind ze heel mooi! Vooral de armband is erg mooi van kleur πŸ™‚

 2. Reply

  Ik ga meteen kijken!

 3. Reply

  oh wauw πŸ˜€ echt prachtig!

 4. Reply

  Wauw, erg mooi! Ik ga ook maar eens een kijkje nemen.

 5. Reply

  Ohh wauw! Het is toch wel erg mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge