New In – Aztec Telefoonhoesje

Laatst kreeg ik een email van mijn provider dat ik mijn telefoonabonnement weer kon verlengen. Altijd leuk, want nu kon ik een nieuwe telefoon uitkiezen. Ik ben nog helemaal niet gewend aan mijn nieuwe telefoon, maar ik kan altijd wel nieuwe accessoires uitzoeken. Waaronder dit kleurrijke hoesje dat ik aan jullie wil laten zien.


Mijn nieuwe telefoon is een Samsung Galaxy S6. Waarom geen S7 die laatst uitkwam? Die vind ik te prijzig. De S6 is nogsteeds een prima toestel, alleen niet de nieuwste. Ik moet er nog onwijs aan wennen want het doet een hoop dingen anders. Knopjes zitten anders, informatie overzetten is een ramp, maar gelukkig heb ik nog een maand voor mn nieuwe abo ingaat.

Het hoesje komt van telefoonhoesjesXL. Door Pasen duurde het iets langer voor ik het hoesje in huis had. Zaterdag besteld en woensdag in huis. Maar ja, maandag was een vrije dag. Het hoesje komt goed verpakt. Een smal doosje dat door de brievenbus past, bubbeltjesfolie erin en het hoesje zit in een stevig plastic hoesje. Ik had een simpele bubbelenvelop verwacht, dus dit vind ik wel echt beter. Pluspunt!

Ik word blij als ik naar het hoesje kijk. Lekker kleurrijk en bomvol leuke patroontjes. Het hoesje past perfect. Heel makkelijk om de telefoon te doen en buigt een beetje mee. Je kan ’em makkelijk ook weer erafhalen. Het hoesje is matte en heeft gek genoeg ook een beetje relief. Het voelt een beetje bobbelig als je het vastpakt. Iets waar ik aan moet wennen. De print vind ik erg leuk, maar is in mijn ogen niet helemaal scherp. Het patroontje loopt tot over de rand, dus van de voorkant zie ik het patroontje ook een beetje. De binnenkant is zwart en dus handig als je een zwarte telefoon hebt. Aan beide zeikanten zit een uitsparing. Links voor de volumeknoppen en rechts voor de unlockbutton. De uitsparing is groot genoeg dat je er makkelijk bij kan.

De webshop heeft nog veel meer leuke hoesjes voor een hoop telefoons. Je kan er zelf een kijkje nemen. Er zijn een hoop hoesjes voor €9,95 waaronder deze. Betaalbaar toch?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Ik vind aztec hoesjes ontzettend leuk
    Manon recently posted…NYC | Get It All Lip ColorMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge