New Essence: Grey’t To Be Here &

By Friday, August 17, 2012 11 No tags Permalink 0

Vandaag de twee andere nieuwe Essence Colour & Go lakken die ik heb gekocht; Chic Reloaded en Grey’t To Be Here. Chic Reloaded moest ik gewoon hebben omdat deze duochrome is en bij Grey’t To Be Here omdat de roze shimmer die er in zit me heel erg aansprak.

Grey’t To Be Here

Als eerste Grey’t To Be Here. Ik heb niet het idee dat deze lak helemaal grijs is, maar dat er nog een vleugje lichtblauw/lila doorheen zit. De roze shimmer die erin zit is erg mooi en maakt het lakje net even wat specialer. Ik had 3 laagjes nodig omdat ik de lak niet helemaal egaal aangebracht kreeg.

Chic Reloaded

Chic Reloaded was eigenlijk de enige lak die me opviel op de promofoto’s omdat deze duochrome is. Ik ben dol op duochrome en deze moest ik hoe dan ook hebben. Ik had het idee dat het een zwarte lak zou zijn, maar het is een donker groene lak die naar roze shift. En je kan het roze heel makkelijk zien. Je ziet vooral het groene, maar het roze zie je ook vrij vaak. In het flesje zie je ook nog een beetje geel, maar dat zie je op je nagels niet terug. Dit zijn twee laagjes en deze lak bracht heel makkelijk aan. Wel is deze een beetje streperig, maar de lak komt een beetje metallic over en ik vond het er een beetje bijhoren.

11 Comments
 • Mariska
  August 17, 2012

  Vind ze allebei wel erg leuk.. alleen die grijze net iets mooier! :)

 • femketje
  August 17, 2012

  Ze hebben beide wel erg mooie en unieke shimmer 😀

 • Tessa
  August 17, 2012

  Ik hou van lakkjes met shimmer er in (L)

 • Vera
  August 17, 2012

  Wow wat een prachtige lakjes beide!

 • Amy-Denise
  August 17, 2012

  Ik heb de nieuwe lakjes nog niet gezien bij mij, dit zijn wel hele mooie kleurtjes!

 • Daphne
  August 17, 2012

  Beide erg mooie lakjes =)

 • Laralaurentia
  August 17, 2012

  Die. Moet. Ik. Hebben! Prachtig zijn ze.

 • Nicole
  August 17, 2012

  Chic Reloaded vind ik heel mooi!
  het grijze lakje vin d ik iets minder, ik houd gewoon niet zo van grijs..

 • Gatton
  August 17, 2012

  Wow, erg mooi! Wil ze zelf ook, zag veel kleuren alleen niet in mijn Kruidvat. :(

 • Marieke
  August 17, 2012

  Ik kom net thuis met de nieuwe duochrome in mijn tas 😉 Ik vind ‘m er op de foto’s al heel mooi uitzien. Ben benieuwd!

 • Mariska
  August 19, 2012

  de grijze lak is erg mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CommentLuv badge