Nagellak

New Essence: Grey’t To Be Here &

Vandaag de twee andere nieuwe Essence Colour & Go lakken die ik heb gekocht; Chic Reloaded en Grey’t To Be Here. Chic Reloaded moest ik gewoon hebben omdat deze duochrome is en bij Grey’t To Be Here omdat de roze shimmer die er in zit me heel erg aansprak.

Grey’t To Be Here

Als eerste Grey’t To Be Here. Ik heb niet het idee dat deze lak helemaal grijs is, maar dat er nog een vleugje lichtblauw/lila doorheen zit. De roze shimmer die erin zit is erg mooi en maakt het lakje net even wat specialer. Ik had 3 laagjes nodig omdat ik de lak niet helemaal egaal aangebracht kreeg.

Chic Reloaded

Chic Reloaded was eigenlijk de enige lak die me opviel op de promofoto’s omdat deze duochrome is. Ik ben dol op duochrome en deze moest ik hoe dan ook hebben. Ik had het idee dat het een zwarte lak zou zijn, maar het is een donker groene lak die naar roze shift. En je kan het roze heel makkelijk zien. Je ziet vooral het groene, maar het roze zie je ook vrij vaak. In het flesje zie je ook nog een beetje geel, maar dat zie je op je nagels niet terug. Dit zijn twee laagjes en deze lak bracht heel makkelijk aan. Wel is deze een beetje streperig, maar de lak komt een beetje metallic over en ik vond het er een beetje bijhoren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Mariska August 17, 2012 at 07:35

  Vind ze allebei wel erg leuk.. alleen die grijze net iets mooier! :)

 • Reply femketje August 17, 2012 at 07:56

  Ze hebben beide wel erg mooie en unieke shimmer 😀

 • Reply Tessa August 17, 2012 at 09:05

  Ik hou van lakkjes met shimmer er in (L)

 • Reply Vera August 17, 2012 at 09:15

  Wow wat een prachtige lakjes beide!

 • Reply Amy-Denise August 17, 2012 at 09:33

  Ik heb de nieuwe lakjes nog niet gezien bij mij, dit zijn wel hele mooie kleurtjes!

 • Reply Daphne August 17, 2012 at 10:13

  Beide erg mooie lakjes =)

 • Reply Laralaurentia August 17, 2012 at 10:57

  Die. Moet. Ik. Hebben! Prachtig zijn ze.

 • Reply Nicole August 17, 2012 at 11:52

  Chic Reloaded vind ik heel mooi!
  het grijze lakje vin d ik iets minder, ik houd gewoon niet zo van grijs..

 • Reply Gatton August 17, 2012 at 14:11

  Wow, erg mooi! Wil ze zelf ook, zag veel kleuren alleen niet in mijn Kruidvat. :(

 • Reply Marieke August 17, 2012 at 15:28

  Ik kom net thuis met de nieuwe duochrome in mijn tas 😉 Ik vind ‘m er op de foto’s al heel mooi uitzien. Ben benieuwd!

 • Reply Mariska August 19, 2012 at 07:55

  de grijze lak is erg mooi

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge