New Essence: Grey’t To Be Here &

Vandaag de twee andere nieuwe Essence Colour & Go lakken die ik heb gekocht; Chic Reloaded en Grey’t To Be Here. Chic Reloaded moest ik gewoon hebben omdat deze duochrome is en bij Grey’t To Be Here omdat de roze shimmer die er in zit me heel erg aansprak.

Grey’t To Be Here

Als eerste Grey’t To Be Here. Ik heb niet het idee dat deze lak helemaal grijs is, maar dat er nog een vleugje lichtblauw/lila doorheen zit. De roze shimmer die erin zit is erg mooi en maakt het lakje net even wat specialer. Ik had 3 laagjes nodig omdat ik de lak niet helemaal egaal aangebracht kreeg.

Chic Reloaded

Chic Reloaded was eigenlijk de enige lak die me opviel op de promofoto’s omdat deze duochrome is. Ik ben dol op duochrome en deze moest ik hoe dan ook hebben. Ik had het idee dat het een zwarte lak zou zijn, maar het is een donker groene lak die naar roze shift. En je kan het roze heel makkelijk zien. Je ziet vooral het groene, maar het roze zie je ook vrij vaak. In het flesje zie je ook nog een beetje geel, maar dat zie je op je nagels niet terug. Dit zijn twee laagjes en deze lak bracht heel makkelijk aan. Wel is deze een beetje streperig, maar de lak komt een beetje metallic over en ik vond het er een beetje bijhoren.

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge