Nailfail – striping tape

Nailart mislukt bij mij ook nog vaak genoeg en dat wilde ik wel een keer laten zien. Ik hou van dingen maken met striping tape. Ik wilde een nailart maken met felle kleurtjes en had een legertje neonlakken voor mn neus staan.. en toen ging het mis.

Ik begon met een laagje NYC Full Metal Jacket. Een lak die in 1 laagje dekt en snel droog is. Voor de zekerheid heb ik nog wel een half uurtje gewacht. Ik had ook een sneldrogende topcoat kunnen gebruiken, maar als ik maar 1 laagje opdoe zie ik het nut er niet zo van in.

Daarover plakte ik de striping tape hoe ik het wilde hebben. Ik gebruikte een klein kwastje om de vakjes in te kleuren en ik dacht niet na. Ik deed alle nagels tegelijk. Neon lakken hebben meerdere laagjes nodig om te dekken en per druppel nagellak die ik op een dopje druppel kan ik meer dan 1 vakje in kleuren.


Ik weet niet of het door de meerdere laagjes kwam, of omdat neon lakken een andere substanti ehebben dan creamy lakken of dat ik gewoon te lang gewacht heb met afhalen. Ik heb gewoon hele vakjes meegenomen. Ik trok sliertjes, vanalles. Je ziet aan de tapjes nog gewoon hele stukjes lak hangen.

Ik heb mn les wel weer geleerd.

Met striping tape werk je nagel per nagel en direct als je klaar bent haal je je tape eraf.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Je zit dit soort posts bijna nooit, wat jammer is want zo leren veel mensen het nooit hoe je goed met striping tape omgaat. Super dat je dit liet zien! ๐Ÿ™‚ xx

 2. Reply

  Ik doe ook per nagel en direct er af halen. En met dit warme weer mag je nog wel sneller zijn! Ben het wel met je eens dat neon nagellak een wat andere substantie is dan normale lak, althans, dat denk ik! Wat ontzettend jammer dat ie mislukt is. Ik hoop dat je nog een keer gaat proberen want wauw, hij is wel erg mooi!
  NailTalk recently posted…Inspired by… – Nail ArtMy Profile

 3. Reply

  Wauw heel gaaf.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  Het was een mooi effect geweest als het wel was gelukt. Maar waar handwerk is mogen dingen mislukken zo ook hier. Helaas!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…PistacheMy Profile

 5. Reply

  Wat jammer! Hopelijk lukt het de volgende keer beter.
  Anna recently posted…PERSONAL | AUGUST GOALSMy Profile

 6. Reply

  Wat een leuke nail art!

 7. Reply

  oh crapperts >.<
  femketje recently posted…Boek Review: Kleurboek Voor Volwassenen 1 & 2.My Profile

 8. Reply

  Fijn dat je het eens hebt laten zien dat het niet altijd lukt,
  tenslotte moeten mensen zoals ik, de kunst leren door afkijken.
  En wij leren ook als we zien hoe het niet behoort te gaan…
  Petra recently posted…Tools: E.L.F.Nourishing Cuticle Pen..getest!My Profile

 9. Reply

  Ooh wat jammer, ik vind het nochtans echt heel mooi met al die kleurtjes! Maar striping tape lijkt me niet zo foolproof, ik heb het nog niet durven uittesten haha
  Bianca recently posted…Beauty spulletjes die ik echt altijd kwijt raakMy Profile

 10. Reply

  Jammer dat het mislukte, denk dat de tape te lang is blijven zitten. Goed dat je dit ook laat zien, zo leren we er allemaal weer van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge