Nailart || Zwarte Piet

Mijn eerste sinterklaas nailart! Ik wilde een niet te standaard, maar wel leuke nailart maken. Ik koos voor niet sinterklaas kleuren en gebruikte nieuwe MAX stripers. Daar binnenkort meer over.

Ik begon met een gradient. Stom genoeg zie je daar nauwelijks meer iets van. Daar had ik niet zo goed over na gedacht. Ik lakte mijn nagels met twee laagjes Rimmel Reggae Splash. Daarna maakte ik een gradient van peach naar bruin met Reggae Splash en P2 Vibrant Chesnut. Ik vond de gradient niet speciaal genoeg om daar een losse foto van te maken.

Ik kan beschrijven hoe ik de nailart heb gemaakt, maar het leek me makkelijker om er een bewegend plaatje van te maken.

 

Ik maakte de nailart vooral met stripers van MAX. Ik gebruikte Teal Green, Magenta, Bronze Glitz en White Galaxy. De eerste twee drogen matte op. Ik heb geen topcoat over de nailart heen gedaan zodat je dit kan zien.

De rest spreekt redelijk voor zich. De witte puntjes zijn glitter. Op het veertje gebruikte ik in het midden Bronze Glitz. Op de pietenmuts heb ik White Galaxy gebruikt. Omdat het stripers zijn kan je het lange dunne kwastje afgeven en er redelijk precies mee werken. Het veertje bestaat uit allemaal dunne streepjes naast elkaar. Bij de pietenmuts heb ik een plakbandje op mijn tip geplakt waar ik een kleur band wilde maken.

Wanneer vieren jullie sinterklaas?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ah dat filmpje vind ik echt geweldig zeg, heel handig en duidelijk! Vind hem ook beetje hilarisch hihi πŸ˜‰
  Leuke nailart, en mooie kleuren! Ik heb ook de nieuwe stripers yeaah!

 2. Reply

  Heel erg leuk gedaan, die veer vind ik echt super!

 3. Reply

  Wat leuk! Leuk zo’n bewegend plaatje erbij!

 4. Reply

  Oh wauw wat leuk gemaakt. Dit ga ik ook een keer proberen!

 5. Reply

  Superleuk gedaan!

 6. Reply

  super leuk gedaan meis, hele mooie kleuren heb je gebruikt!

 7. Reply

  Wat een leuke nailart met mooie kleuren en wat handig dat je er een bewegend plaatje bij hebt gedaan.

 8. Reply

  Super leuk gedaan! Handig met die animatie erbij!

 9. Reply

  Een heerlijke sinterklaas nail art! Ik probeer er ook ieder jaar 1 te maken aangezien ik toch wel een groot fan ben van Sinterklaas. Dit jaar zouden we het eigenlijk niet vieren maar toch doen we het wel weer. πŸ˜‰ Het blijft gewoon het leukste kinderfeest van Nederland!

 10. Reply

  we vieren het niet echt… misschien ga ik nog iets lekker bakken en dat was het:)

  De veer nailart vind ik het mooist.. en dan ook echt super mooi gelukt!
  <3

 11. Reply

  Leuk gedaan, leuk ook dat bewegende uitleg plaatje!

 12. Reply

  Wat leuk gedaan! En handig met zo’n gif erbij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge