Nailart – Yummy Purple

Ik vind watermarblen steeds leuker. Het lukt steeds beter. Het vinden van lakken die goed spreiden op water is nog wel eens een zoektocht. Het vinden van kleuren die goed bij elkaar passen is ook nog wel een ding. Vandaar dat ik het bij twee kleuren hield.


De helft van mijn nagels hier vind ik goed gelukt. Na een tijdje proberen vond ik het wel genoeg. Het werd niet beter, maar ook niet slechter. Ik weet nog steeds niet wat ik fout doe, maar soms is het gewoon een grote nagellakblurp en de andere keer is het zo’n mooie bullseye.

Ik gebruikte voor deze nailart twee lakken. OPI Push and Pur-pull; een paarse neon van afgelopen zomer. De gele neon is van Claire’s en heet Yummy. Supermooie lakken los, en net zo mooi samen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuk! Bij mij lukt het nooit dus heb het opgegeven…
  Mandy recently posted…News #108 – OPI Hawaii collectieMy Profile

 2. Reply

  LOVE it 😀
  femketje recently posted…FOTD 2/3; Brownish Pinks.My Profile

 3. Reply

  Super mooi! Dat OPI kleurtje is ook echt prachtig.
  Nicole recently posted…L’Oreal True Match FoundationMy Profile

 4. Reply

  Wat mooi zeg 🙂
  Beau recently posted…DIY: Lipscrub makenMy Profile

 5. Reply

  wat een mooie kleurcombinatie,erg vrolijk!
  Petra recently posted…Montagne Jeunesse, Peel off masker, Lemon & Green teaMy Profile

 6. Reply

  Wauw, heel mooi gedaan!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Winactie 200 Bloglovin’ followersMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge