Nailart – You’re One In A Minion

Twee jaar geleden maakte ik een minion nailart. Later volgde een paarse minion nailart en met kerst maakte ik minions met kerstmutsen. Ja, nu is het bijna valentijnsdag en kan ik vast wel weer een minion nailart maken. Roze minions!

 


Stiekem verzon ik het niet zelf, maar kwam ik het tegen op pinterest. Ik vind minions supercute en grappig, maar ik vind ze best lastig om te maken. Die ogen.. Hoe krijg ik die ooit mooi rond. Antwoord: gewoon niet! Dat vind ik zelf wel stom, maar ik ben soms ook te kieskeurig. Ik was wel blij met het resultaat, dus ik zal niet te lang miepen.

Ik begon met twee laagjes Free Hugs van Essence. Ik heb deze lak niet vergeleken, maar dit is volgens mij een dupe van Essie Lovie Dovie. Een supermooie felroze lak die dekt met twee laagjes. Een kleur als Free Hugs of Lovie Dovie kan imo niet in je stash ontbreken. Met een donkerroze lak maakte ik de tuinbroek van de minion. Ik koos voor een flormar gelly lak.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat schattig!
  Beau recently posted…NOTD: Kiwi BikiniMy Profile

 2. Reply

  Ah heel erg leuk gedaan! Mooi ook de matte topcoat.
  Mirjam recently posted…Valentijn met HemaMy Profile

 3. Reply

  Aah wat een leuke nailart! Zo schattig.
  Nicole recently posted…Budget faves under €5,-My Profile

 4. Reply

  Hoe leuk! 🙂

 5. Reply

  Hihi ze zijn wel grappig om te zien!
  Petra recently posted…Cattier Paris..Eau Fraîche Pétillante.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge