Nailart – You’re My Butterfly

Een imageplate waar ik tot nu toe geen volledige stempel vanaf kon halen is een plate met een supermooie print. Vlindervleugels. Sinds ik mn nieuwe stempel heb met siliconen kop moest ik dat toch nog eens proberen.


Ik begon met een pastel gradient. Roze, lila, lichtblauw en mintgroen. Hiervoor gebruikte ik Essence Forgive me, A whisper of spring, NYC raindrop en Herome essaouira. Daarover bracht ik Dance Legend Lumos Legilimens aan. Als je hier een budget variant van zoekt; Essence Cool Breeze of Million Dollar Baby.More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie nail art heb je weer gemaakt!
  Manon recently posted…2 eyeliners van BornPrettyStoreMy Profile

 2. Reply

  Wat leuk gedaan weer!
  Nicole recently posted…Yves Rocher Bleu Vegetal ShowergelMy Profile

 3. Reply

  Weer zo mooi! Je doet dit stijltje de laatste tijd vaker en ik vind het steeds zo gaaf hoe je die gradiënt doet!
  Amelie recently posted…5 Producten die ik vaker moet pakkenMy Profile

 4. Reply

  LOVE IT! Echt heel mooi!
  NailTalk recently posted…Personal + NailsMy Profile

 5. Reply

  Nou jij bent vast blij met je nieuwe stamper! Wat een beeldige nailart en super gave gradient!
  Natasja recently posted…Purple Happiness by NatasMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge