Nailart || Wrapped in Red

Ik ben niet zo goed in plannen. Zo droeg ik mijn mooiere kerstnailarts al eerder deze maand en heb ik met kerst ‘slechts’ een goud-rode gradient.

Eigenlijk was het zo’n ‘oh shit ik heb nog een half uur voor ik ga slapen en ik wil nog een leuke nailart’ moment. Niet echt tijd om de striping tape uit de la de halen of met een dvd marker aan het tekenen te gaan. Ik ging voor een gradient met rood en goud.

Ik had eerder die week een nailart voor mijn moeder gemaakt met China Glaze Thunderbird; een donkerrode metallic lak. Een prachtige rode lak door het jaar heen, maar tevens ook perfect voor Kerst. Verder gebruikte ik nog China Glaze With Love en Essence A Piece Of Forever.

Ik lakte mijn nagels met A Piece of Forever. Een laagje maar, want alle lakken zijn vrij dekkend. De rest moest de gradient maar goedmaken. Ik gebruikte nagenoeg dezelfde lakken bij een Iron Man nailart die ik ooit maakte, dus ik heb er een creamy lak tussendoor gedaan. Goud – rood – donkerrood. Daarover koos ik een lak van Yes Love. Een leuke glitter met roze, rode, paarse en gouden glitters. Zie ook dat er mini rode glitters in zitten.


Sorry trouwens voor de tipwear. Ik maakte deze foto’s pas na 4 dagen. Wat draag jij op je nagels?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel mooie kleurovergang! Prachtig. Ik ben ze nu aan het lakken πŸ˜‰

 2. Reply

  echt super pretty!

 3. Reply

  oeh leuk gedaan zo met de glitters erop

 4. Reply

  Prachtig !! Ik vind het een ontzettend mooie gradient !!

 5. Reply

  Pretty! Mooi gedaan πŸ™‚

 6. Reply

  Erg mooi hoor! Ik heb nu babyblauw, niet bepaald kerstig πŸ˜‰

 7. Reply

  Dat heb je super mooi gedaan !

 8. Reply

  Wat een prachtige nail-art!

 9. Reply

  Ziet er heel pretty uit.

 10. Reply

  Mooie gradient, perfect gelukt! Gaaf zo met dat rood en die glitters!

 11. Reply

  Heel mooi gedaan weer! Fijne Kerst πŸ™‚

 12. Reply

  Heel erg mooi gedaan!

 13. Reply

  Dit ziet er erg mooi uit, jouw gradient nagels zijn de beste die ik ooit gezien heb.
  Mijn nagels zijn gelakt met een donkerrode lak van Sally Hansen, met daar over heen, Essie, Toggle To The Top, een hele mooi lak met glitters en alles. Perfecte rode, glinsterende kerstnagels πŸ™‚

 14. Reply

  Wat ben je toch een held met gradient! <3 Prachtig weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge