Nailart – With A Pink Line

Ik ben inmiddels verhuisd, maar zit nu vol in de dozen. Ik heb geen idee in welke doos mn nagellakremover zit. Ik heb al wel wat dozen met nagellak uitgepakt, maar ik heb geen idee waar de rest van mijn schoenen zijn. Laat staan mn bikini voor vakantie. Snel maar uitpakken. Hier een nailart van zo’n 2 weken geleden.
More about Lin

Comments

 1. Reply

  oeh gaaf met dat zwart er bij πŸ˜€
  femketje recently posted…Catrice – Sand Nudes Eyeshadow Palette.My Profile

 2. Reply

  Weer heel gaaf gedaan!
  Manon recently posted…W7 The Naughty Nine | Mid Summer NightsMy Profile

 3. Reply

  Oehh gaaf deze! Succes met uitpakken en fijn dan je inmiddels verhuisd bent!
  Natasja recently posted…Make-up stash uitzoeken en opnieuw indelenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge