Nailart || Watercolouring

Tijdens mijn 31 day nailart challenge probeerde ik al eens om een ‘watercolouring’ nailart te maken. Ik vond het toen best een leuk resultaat, maar als ik er nu op terugkijk dacht ik dat ik het wel beter kon. Ik besloot het opnieuw te proberen en dit is het resultaat.

De eerste keer probeerde ik aan de hand van deze tutorial. Ik deed de druppeltjes alleen niet direct op mijn nagel, maar op een dopje en er dan een drup nagellakremover op. Zo verdun je de lak, maar zo haal je ook de lak die je al op je nagel hebt geplaatst weg.

Ik begon met twee laagjes van China Glaze Great Barrier Beige en daarover een laagje sneldrogende topcoat.

Over de sneldrogende topcoat depte ik de nagellak die ik verdunde met nagellakremover. Ik geloof dat ik ongeveer 30 nagelakken voor mn neus had staan. Ik begon met donkerbruine lakken zoals Ciatรฉ Fade to Greige en China Glaze Below Deck. En ging daarna over naar zeegroene lakken zoals Illamasqua Muse en Misa Dirty Sexy Money en de blauwe lakken.

Tussendoor heb ik nog twee laagjes sneldrogende topcoat gebruikt. Zo voorkwam ik dat ik de vorige laagjes lak weghaalde met de remover in de kwast. Enige fout die ik echt maakte was ik als laatste Zoya Song gebruikte en deze blauwe lak heeft shimmer. Waterverf heeft geen shimmer. Daar moet je dus wel op letten.

Misschien moet ik het nog eens proberen met echte waterverf.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Gaaf! Erg mooi gemaakt ๐Ÿ™‚

 2. Reply

  Heel tof!

 3. Reply

  Ziet er wel gaaf uit!

 4. Reply

  Ziet er echt heel leuk uit zo!

 5. Reply

  Mooie combinatie ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge