Nailart – Watercolour Lace

Ik zat mijn nailart een beetje door te kijken naar iets wat ik al een hele tijd niet gedaan had. Ik kwam een watercolour nailart tegen uit 2012. Het is een nailart die ik maakte omdat ik een tutorial zag. Het is een hele tijd geledn dat ik de nailart maakte, maar het geeft een leuk resultaat, dus ik probeerde het opnieuw.Hoe begin je zo’n nailart?

1. Met een witte basis. Doe daarover een sneldrogend topcoat en laat dat allemaal goed drogen. Ik gebruikte Sinful Colours Snow Me White en Essence Better Than Gel Topcoat.

2. Ik gebruikte een druppelvormige kwast. Deze kan een hoop remover of aceton vasthouden en is daarom handig.

3. Ik koos een aantal kleuren uit en werkte kleur voor kleur. Ik deed een druppeltje op het plasticje, dipte de kwast (schoon) in remover en verdunde de lak.

4. De verdunde lak kan je in kleur opbouwen. Kies een plaats op je nagel. Ik koos zelf steeds op elke nagel een ander stuk. Herhaal stap 3 en 4 met andere kleuren.

Het mooie aan de nailart is dat het niet netjes hoeft. De kleuren moeten gewoon ergens zitten. Kunnen over elkaar heen, en als je uitschiet zie je dat niet.Β  Het is vrij subtiel, maar toch hel artsy.


Ik ben nog een beetje aan het kijken naar wat ik nou echt van de plates vind. Zo kwam ik er dus achter dat de plate met mooie kant patroontjes 100% van MoYou gekopiert. Mja, ik merk wel verschillen. Ik gebruikte voor deze nailart de allereeste stempel en die ging goed. Ik gebruikte voor een test de vijfde stempel en die ging enorm moeizaam. Niet diep genoeg denk ik. Weet niet of ik liever de plate van MoYou gehad had. Deze is veel goedkoper. In vergelijking met Konad vind ik de plates van MoYou redelijk geprijst (4,95 voor een ronde konad plate tov 6,30 voor een MoYou London plate). Ik bestelde de plate hier voor $1,55.More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wow!! Wat super mooi gedaan. Wat zul je daar een tijd mee bezig zijn geweest. Ik ben normaal niet zo van de nailart ( wel van nagellak!) maar deze vind ik wel echt super mooi!
  Berdien recently posted…Zij Lyme’en ook deel 3My Profile

 2. Reply

  echt gorgeous
  femketje recently posted…Skin Update! (Screw You Acne!)My Profile

 3. Reply

  Wat een mooie nail art. Deze techniek kende ik nog niet.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Spice It Up With Some Pink ooglookMy Profile

 4. Reply

  Wauw, wat gaaf gedaan! Ik ga dit zeker onthouden.
  Fabienne recently posted…Balmi Moisturising Lip BalmMy Profile

 5. Reply

  Zo leuk om te doen en prachtig resultaat! Mooi!
  NailTalk recently posted…Glam Polish – Frost FlowerMy Profile

 6. Reply

  Wat ontzettend mooi!
  Nicole recently posted…The Body Shop Beautifying OilsMy Profile

 7. Reply

  Wauw prachtig! Echt heel goed geslaagd! Misschien ga ik em ook wel eens proberen!

 8. Reply

  Heel mooi gedaan! Leuke kleuren heb je gebruikt!
  Ilse recently posted…Ebay Tip: Macro close up lenzenMy Profile

 9. Reply

  Wow wat een gave nail art! Super mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge