Nailart – Twinkle It Vinyls

Ik heb al eerder nailvinyls besteld en daarmee maakte ik onder andere zigzag nagels in regenboog stijl, voor valentijn, in het geel en ook met bliksemschichten. Laatst wilde ik nieuwe nailart met nailvinyls maken en ik wilde eigenlijk andere vormen. Ik heb een hoop nailarts op instagram voorbij zien komen met vinyls, dus ik googlde een beetje en kwam bij Twinkled It omdat de webshop waar ik eerder bestelde nu vernieuwd werd.


Ik begon met een kleurrijke gradient. Hiervoor gebruikte ik 5 rimmellakken. Peachella, sweet retreat, wild-er-ness, bestival blue en stroll in the grass. Ook in die volgorde. Eroverheen gebruikte ik mn geliefde Lumos topcoat van Dance Legend. Wil je voor budget gaan, kijk dan eens in je stash of je Essence Cool Breeze hebt.

Ik heb eroverheen een sneldrogende topcoat gebruikt en de volgende dag ging ik pas aan de slag met de vinyls. Hoeft natuurlijk niet perse. Maar nu met kortere dagen koos ik daarvoor vanwege het daglicht. Ik heb nog niet helemaal afscheid genomen van de zomer. Ik verlang nog naar jurkjes en zon. Vandaar nog even vrolijke nagels. De tijd begint nu wel te komen dat ik met muts en handschoenen naar buiten ga, dus de donkerdere nailarts komen ook wel weer.


Zo kwamen de vinyls binnen. Een week nadat ik besteld had ongeveer waren ze binnen. Niet gek zo helemaal uit Amerika. Gewoon simpel in een envelop. Beschermd door een hard kartonnen hoesje waar je ze ook makkelijk in kan bewaren. Ik bestelde vier blaadjes met vinyls en daarvoor was ik zo’n 20 euro kwijt.

Hier een close up van de vinyls. Rechthoekige spiraal (die kan je ook nog op de punt opplakken), driehoekige spiralen, ronde spiralen, en een soort barok relief. De spiralen zijn dubbel, en ik denk dat je de barokprint maar op 1 manier kan gebruiken.

Dit bedoel ik met dubbel. Als je een vinyl eraf haalt heb je er nog een binnenin. Het is wat lastig om deze met een pincet op je nagel te plakken. De vinyl behoud zn vorm wel, maar je kan er enorm in bewegen. Nog even goed aandrukken dat de puntjes ook vast zitten.  Daarna is het simpel. Je lakt er overheen en haalt de vinyl er gelijk af. Ik zou het niet hergebruiken. Nog even een topcoat erover en klaar! Je hoeft geen speciale skills te hebben voor zulk soort nailart. Enige is dat je moet wachten tot je nagellak droog is, anders trek je de lak samen met je vinyl eraf.Ik vind nail vinyls echt geweldig. In een handomdraai een leuke nailart. Wat is nou de toegevoegde waarde als je kan stempelen? Je kan er een gradient overheen stempelen. Kleuren doen op een sponsje en er overheen deppen. Er zijn veel meer manieren om er iets heel moois van te maken.

Ik bestelde de vinyls hier.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  WAUW! Ik vind de kleuren die je hebt gebruikt voor het overloopje echt ontzettend mooi.
  Nicole recently posted…Styletone Box November Edition UnboxingMy Profile

 2. Reply

  Vind het super mooi gedaan! De kleuren combi met die glitters erbij vind ik echt heel erg schattig 🙂
  Mariska recently posted…Etos Separation & volume + Etos sensitive volumeMy Profile

 3. Reply

  Wat een leuk resultaat!
  Amy-Denise recently posted…Secondhand TreasuresMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge