Nailart – Tribal Feather

Een nailart die ik al een tijdje wilde maken is een tribal nailart. Ik weet niet precies waarom het zo heet, maar ik vind het wel een leuke nailart. Ik zie deze meestal samen met een neon lak en in mijn nailart lade lag nog een nailart pen die ik al een paar maanden wil gebruiken. Leek me wel leuk om de pen te testen in een nailart.


Iets wat ik nog meer vond in mijn nailart lade waren deze nailjuwels. Veertjes van ja.. ik weet het niet. Zou het echt metaal zijn. Misschien een soort aluminium? Of gewoon wat zwaarder plastic? Het lost in ieder geval niet op in nagellak. Het is best goed, maar door het staartje blijf je er makkelijk achter hangen.

Deze pen kocht ik voor €1,x bij de Intertoys. Ik weet niet meer hoeveel het kostte, maar niet meer dan 2 euro. Volgens mij was het van Pink Tease, maar het label is er inmiddels af en ik kan mn oude foto’s niet meer vinden.

Als je de dop eraf draait heb je een dun kwastje; een striper. Moet je het goed afvegen en dan is het prima te gebruiken als striper. Maar in vergelijking met andere stripers is de lak erg dik. Als je de dop eraftrekt heb je een klein tutje waardoor een klein beetje lak komt. Je kan er stipjes mee zetten maar ook lijntjes. Je moet wel snel werken, anders komt er teveel uit. En dat droogt niet goed. Onderop zit nog een soort naaldje zodat je het tuutje kan doorprikken als de nagellak erin opgedroogd is.En nee. Het veertje is eigenlijk helemaal niet handig. Na een paar uur was ik em al kwijt. Ik vond em terug op de bank, maa dan nog. Misschien had ik het vast moeten zetten met nagellijm, maar ik denk dat het dan alleen langer blijft zitten, maar meer in de zin van uren en niet van dagen. De nagellak die ik op mijn wijsvinger en ringvinger heb is Claires Pastel Neon.

heb jij al ooit met zulke nailart pennen gewerkt?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind die pennen echt horror, net als de nailartpen van Essence. Ik teken liever met inkt, net zo handig.
  Neemt niet weg dat je nailart heel leuk is.
  Veertje is jammer, had ik ooit met strikjes.
  Sonja recently posted…HooikoortsMy Profile

 2. Reply

  gave nail art!
  Manon recently posted…Beautybox Juni 2014My Profile

 3. Reply

  Leuke nailart maar ik vind zulke pennen ook echt niks…
  Mandy recently posted…News #76 – Robijn introduceert nieuwe lijn met Zwitsal geurMy Profile

 4. Reply

  Leuke creatie weer. Zonde van dat veertje, zou ideaal zijn als hij langer bleef zitten.
  Meike recently posted…Dear diary #16My Profile

 5. Reply

  Wat een prachtige nail-art, echt super leuk dat veertje!
  Anna recently posted…MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 26My Profile

 6. Reply

  vooral het roze lakje vind ik enorm tof!
  Angelique recently posted…Favo`s & No Favo`s juni 2014My Profile

 7. Reply

  netjes gedaan πŸ˜€
  femketje recently posted…FOTD 30/6; Start Your Summer!My Profile

 8. Reply

  Hele leuke nail art! Het veertje ziet er heel erg leuk uit, maar is inderdaad niet zo praktisch. Voor een feestje zou het wel heel tof kunnen zijn. Ik heb zelf een striper van Golden Rose en de nagellak stolt echt supersnel. Voor lijntjes is dat best ok, maar als je ermee wil tekenen wordt het een echt prutswerkje.. Ik heb nu striper penseeltjes gekocht zodat ik kan werken met gewone nagellak, hopelijk lukt dat beter!
  Ile recently posted…Subtiele nail art met stickersMy Profile

 9. Reply

  Hele leuke nailart, ik hou van deze stijl! Hmm, die pennen vind ik ook maar niks, jammer trouwens dat het veertje er zo snel afvalt..het geeft wel een bijzonder effect πŸ™‚
  Stella recently posted…Home (P)inspiration:: Bloemen in huisMy Profile

 10. Reply

  Ziet er leuk uit!
  Beau recently posted…Hello Monday #7My Profile

 11. Reply

  Vind je tribal print op je nagels erg leuk. Vind dat veertje wel leuk staan, maar totaal niet handig voor op nagels vind ik.

 12. Reply

  Ik vind het echt een toffe nail art! Ik had ooit iets van 48 van die pennen. Werken erg lekker vind ik zelf.
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Special Eye TodayMy Profile

 13. Reply

  Mooi gedaan! Dat veertje is leuk, jammer dat het er afvalt…
  Jessica recently posted…Opgemaakt – Maart, april & mei 2014My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge