Nailart – Tie Dye Easter Eggs

Ik heb eigenlijk geen originele naam kunnen bedenken voor deze paasnagels. Ik wilde supergraag spelen met de Gloss Goes Neon lakken van P2. Toen ik dat eenmaal op mijn nagels had wilde ik iets freehanden. Al is dat maar meer omdat ik niet zo’n soort stempel heb.


Ik lakte mijn nagels in twee dunne laagjes wit met de lak die bij deze collectie hoort. Ik begon met de gele lak vooral in het midden. Terwijl deze lak nog nat was heb ik met lichtoranje, oranje, rood, en roze een soort verloop proberen te maken. Niet helemaal zoals een gradient natuurlijk, maar gewoon streperig. Aquarel achtig. Ik weet niet of ik de donkere lakken zo leuk vind. De kleuren zijn behoorlijk gepigmenteerd. Paars over oranje wordt een beetje viezig. Groen is ook niet altijd even mooi. Paars en blauw naast roze vind ik wel okay. De donkerdere kleuren geven wel een mooi contrast, maar soms een beetje te donkeren tbh.

Ander nadeel is dat je al heel snel geneigd bent veel lak aan te brengen en dat het suuuuuperlang duurt voordat het droog is. Als je een topcoat opdoet terwijl het nog nat is dan krijg je gekleurde streepjes. Daarom koos ik voor Dry Drops. Of nuja die ik hebben heten Ice Drops van Color Club.

Mijn inspiratie ei. Het lijkt natuurlijk helemaal neit op wat ik gemaakt heb, maar stip in het midden, en druppelvormige strepen naar het midden. En stippen langs de rand. Ik verzon er nog een ruitvormige rand omheen. Die heb ik op andere eieren gezien die ik niet zelf heb.

In een aantal stappen hoe ik deze nailart maakte.

Ik maakte 4 stippen in een ruit. Daarna verbond ik deze en plaatste met een dottingtool een stip in het midden. Ik maakte eerst de druppels boven, onder, links en rechts en maakte er dan nog twee aan elke kant tussen. Stipjes om de rand heen en topcoat erover!Ik vind de P2 gloss goes neon lakken onwijs leuk, maar moet ik nog beter onder de knie krijgen.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    woahh super awesome!
    femketje recently posted…Essence – All About Roses Palette.My Profile

  2. Reply

    Super leuk gedaan!
    Manon recently posted…Wishlist | Sport ItemsMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge