Nailart || Thermogradient #2

Niet altijd worden nailarts zoals ik ze bedenk. Deze werd heel anders dan ik wilde. Ik maakte al eerder een thermogradient en ik wilde zo graag dat de twee onderste kleuren op mijn nageluiteinden bleven. Dat lukte me helemaal niet.
Ook al lukte mijn nailart niet zoals ik wilde, ik vind het resultaat toch heel leuk geworden. Het blauwe is gelukkig wel heel mooi op mijn tips gebleven. Ik gebruikte mintgroen en donkergroen en voor de camera was de gradient te subtiel en ik heb de foto’s een beetje moeten bewerken om het eruit te laten zien zoals ik het op mijn nagles zag.

De lakken die ik gebruikte:
* Catrice – Take It Mint
* P2 – Artful
* Essence – Electric Blue
* P2 – Glamour Finish (holografische topcoat)
Ook gebruikte ik studs van de action.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind het wel een mooie nail-art! Ik zie toch ook wel het kleurverschil tussen de twee groene lakken πŸ™‚

 2. Reply

  Hele mooie gradient <3

 3. Reply

  Prachtig zeg!

 4. Reply

  super gaaf πŸ˜€ leuk met die rhinestones er bij!

 5. Reply

  Heel erg mooi!

 6. Reply

  Cute πŸ™‚

 7. Reply

  Heel erg gaaf!

 8. Reply

  Supergaaf !!!! πŸ™‚

 9. Reply

  De glitters maken het af! πŸ™‚

 10. Reply

  Wat een mooie nail art πŸ™‚

 11. Reply

  prach-tig! Het doet me raar genoeg aan een parfum flesje denken, de Island Fantasy van Britney Spears :d zoek maar eens op

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge