Nailart – The Glass Slipper

Eindelijk ligt de Cinderella collectie van Essence in de winkels. Ik ben meerdere malen naar de kruidvat geweest om te kijken of ik de collectie al in het display kon vinden. Bleek dat ik niet geduldig genoeg was. Een van de dingen die ik het liefste wilde van de collectie waren de nailartstickers. Laat ik die maar als eerste reviewen!


Ik begon met een gradient. Bij Assepoester denk ik eigenlijk gelijk aan blauw. Haar baljurk, het kasteel op de achtergrond, haar glazen muiltje, dr haarband. Dus ik moest een blauwe achtergrond maken. Ik nam twee tinten blauw en een lila lak. Daarover bracht ik deze blauwe topcoat aan van Laqcuester en Fairy Dust van China Glaze.


De stickers zitten op een veel groter vel. Er hadden makkelijk meer stickers bij gekund. Sommige zijn dubbel en sommige vind ik helemaal niet passen. Waar zijn de muisjes, en de duiven en de pompoen, vogeltjes, een closeup van haar? Bij de koetsier en de stiefzusjes moet ik niet aan Cinderella denken. Waarom niet hun twee dansend? Of magic sparklies? Hell, waar is het kasteel of een klok?


De stickers kleven best goed. Je kan ze makkelijk een paar keer positioneren. En je voelt geen randjes. Als je er een topcoat overheen doet kan je ze maar 1x gebruikten en blijven ze goed zitten, maar als je ze zonder topcoat draagt weet ik niet hoeveel dagen ze blijven zitten.

Het รฉcht jammere aan de stickers vind ik dat ze niet goed gedrukt zijn. Je hebt een wit randje bij een hoop stickers. Zo jammer. Op het velletje valt het niet op, maar op je nagels wel.

De stickervellen kosten โ‚ฌ 1,39 per stuk

[EDIT] bij het zoeken naar de prijs kwam ik nog een tweede stickervel tegen die bij mijn Kruidvat niet te vinden was. Daar zijn wel vogeltjes, een pompoen en muisjes op te vinden. Ik heb stickervel 02 itโ€™s more than i ever hoped for en je kan ook nog 01 the stroke of midnight.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik heb ook vaak “prinsessen” nagels gemaakt met o.a cinderella en ik gebruik daarvoor de “rubb-on” vellen die te koop zijn bij de Big Bazar! Je kent ze wel, die vellen waar zo’n plastic stokje bij zit om ze ergens op te wrijven. Ik heb dat op mn nagels gedaan en met een topcoat blijft het echt lang zitten! En het leuke is dat de plaatjes precies de juiste grote hebben om op je nagels te gebruiken. Er moet ergens nog wel een artikel over zijn op mn blog met foto’s denk ik. (Zoekterm:prinsessennagels) en ze hebben nog meer verschillende items. Als onderwijsassistent bij kleuters scoorde ik hier altijd hoge ogen mee bij de meisjes ๐Ÿ˜‰ Xxx
  Mandy recently posted…To M.A.C. or not to M.A.C |That’s the question!My Profile

 2. Reply

  Ik heb ze hier nog niet in de winkels gezien maar zien er wel cute uit maar of ik ze ga gebruiken……
  Mandy recently posted…Rio Rosa Mosqueta Hot Cloth RitueelMy Profile

 3. Reply

  Oeh wat schattig!
  Nicole recently posted…Starters kit: Makeup BrushesMy Profile

 4. Reply

  Leuk gedaan met die gradient, maar ik vind de stickers niet mooi. Erg jammer dat ze niet goed gedrukt zijn en het witte randje erbij zit, zo zonde want ze zijn zo leuk! Ik vind ze ook vrij pixelig.
  Mirjam recently posted…Ciatรƒยฉ Haute House For The Frill Of ItMy Profile

 5. Reply

  Wat jammer dat ze niet zo goed gedrukt zijn, de tekeningetjes zijn zo leuk om te zien…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge