Nailart || Stone Nails

Ik kreeg de vraag of ik voor wilde doen hoe ik mijn harry potter geinspireerde ‘stenen’ nagels heb gemaakt, dus dat leek me leuk om in een filmpje te doen gezien mijn beschrijving zo enorm onduidelijk was. Ik heb na het avondeten mn filmpje opgenomen met mn nieuwe camera en ingebouwde lampje. Het is nog enorm wennen, maar dat komt wel goed.

Klik hier als je het filmpje niet kan zien en vergeet het niet op HD te zetten.

 

Bedankt voor het kijken en als jij nog een nailart vraag hebt, stel deze in de comments, dan ga ik die bewaren voor een volgend filmpje.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  dank je wel Lin voor de uitleg, ik zie dat het een hele klus is maar zeker de moeite waard om eens na te maken

 2. Reply

  Fijn om het filmpje erbij te hebben, maakt het een stuk duidelijker! Wel een hoop werk, maar ook een gaaf resultaat!

 3. Reply

  Super mooi die dieptewerking in je nagels!

 4. Reply

  Heel werk maar wauw!

 5. Reply

  Wat een werk, maar erg mooi en heel bijzonder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge