Nailart – Splatter Nails Stickers

Met opruimen kwam ik rietjes tegen en het was alweer veel te lang geleden dat ik een nailart filmpje heb gemaakt. Het leek me wel leuk om in videovorm te laten zien wat ik ooit als fototutorial heb laten zien.

Klik hier als je de video niet kan zien en vergeet em niet op HD te zetten!

Voor deze nailart heb ik deze lakken gebruikt:
* Max White
* Golden Rose – Rich Color – 19
* Golden Rose – Rich Color – 113
* Golden Rose – Rich Color – 13
* Golden Rose – Rich Color – 107
* Golden Rose – Rich Color – 43

Ik heb er nu splatter nails mee gemaakt, maar met deze methode kan je natuurlijk ook galaxy nails maken die je ook op je andere hand kan dragen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het word wel een beetje chunky op je nagels omdat je basis+tc+stickers+tc opdoet. Sneldrogende topcoat is denk ik wel een must have. En als je sneldrogende topcoat onder de stickers gebruikt hoeft misschien de topcoat eroverheen niet meer.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super leuk gedaan!

 2. Reply

  Ik heb het recent ook gedaan… Ben ook af en toe net Truus klieder. Maar dit ook in het heeeeeeeeeel groot.

 3. Reply

  Wat een mooi en bijzonder effect zeg! Leuk gedaan!

 4. Reply

  Super leuk gedaan!!
  Liefs,

 5. Reply

  Ziet er super gaaf uit!

 6. Reply

  Love it! Lekker vrolijk en je kunt er zoveel kanten mee op qua kleurencombinaties en lakken die je gebruikt πŸ™‚

 7. Reply

  Dat ziet er echt gaaf uit!!

 8. Reply

  tof gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge