Nailart || Sinterklaas Gradient

Ik wilde een nailart maken die bij Sinterklaas past, maar niet overduidelijk sinterklaas is. Dus ik pakte een gouden en rode liquid sand en maakte een gradient. Een soort gradient die ik nog niet eerder maakte.

Voor deze gradient gebruikte ik slechts twee kleuren. Golden Rose Holiday 56 en P2 Precious. Ik lakte mijn nagels met een eerste laagje Precious en deed daarover twee laagjes gradient. Supersimpel eigelijk. Geen gedoe met topcoat enzo. Omdat het twee zandlakken zijn drogen ze vrij vlot.

Ik denk dat je trouwens ook wel gewoon wat rode zandlak op een sponsje kan doen en terwijl de gouden lak nog nat is, je tips aantippen met het sponsje. Tevens is dit wel een combinatie die je met kerst ook nog kan dragen.

Voor verkooppunten en swatches van Golden Rose 56 kan je hier het artikel nog eens terug kijken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauwie :3 mooie overloop!

 2. Reply

  Heel erg mooi verloop! En lieve kleuren zo samen πŸ™‚

 3. Reply

  Het ziet er echt prachtig uit! De kleuren lopen goed en mooi over op elkaar.

 4. Reply

  Wowww, die is gaaf !!

 5. Reply

  Super leuk gedaan!

 6. Reply

  Weer heeel erg leuk deze nailart ! Prachtig subtiel gedaan!

 7. Reply

  Wow, wat mooi! Wat een mooie kleuren bij elkaar en wat een mooie overloop, echt super!

 8. Reply

  Heel erg gaaf!

 9. Reply

  mooie kleur verloop, ook een mooie combinatie, ik hou hier wel van!

 10. Reply

  Prachtig gedaan! Ik wist uberhaubt niet dat je zoiets kon maken met dat soort lakjes.
  Ik heb een winactie online staan, doe je mee?
  Liefs

 11. Reply

  Super mooi gedaan! Echt geweldig πŸ™‚

 12. Reply

  Oh wauw! Dit is denk ik wel de mooiste mani die ik heb gezien met liquid sand. Supersupersuper tof!

 13. Reply

  Wauw, heel erg mooi gedaan!

 14. Reply

  Mooi kleurverloop πŸ™‚

 15. Reply

  Wauw!!! So pretty!!

 16. Reply

  Wauw, prachtig gedaan!

 17. Reply

  Deze is echt super goed gelukt zeg! Erg mooi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge