Nailart Shoplogje – She Sells Seashells.uk & Big City Nails

Ik ben nogsteeds onwijs druk met verhuizen en ik weet niet of 1 artikel per dag gaat lukken, maar ik ga mn best doen. Ik wil het hier zo snel mogelijk aan kant hebben. Gister hebben we het in ons oude huisje helemaal leeg gemaakt en alles schoongemaakt, zodat we het terug kunnen geven. Vandaag zijn we naar de Ikea geweest. Dapper eh?

Via eBay kocht ik Seche Restore. Ik had nog een legertje aan topcoats staan die dik zijn geworden, maar das gewoon zonde om weg te gooien. Ik twijfel nog een beetje of ik het in al mijn lakken ga druppelen, omdat het er toluene in zit.

Ik volg op Instagram de britse webshop She Sells Seashells en daar zag ik onwijs schattige konijntjes decals. MOET HEBBEN! En toen zag ik ook decals met eekhoorntjes en vosjes. Die gingen ook mee! De nijntje decals kostte 1 pond en de andere twee 1,50 pond.Ook had ik wel vaker nail charms gezien en vond deze veertjes wel heel leuk en ook de schelpjes had ik een aantal keer voorbij zien komen in nailarts en deze gingen ook in mn mandje.

Een tijd geleden bestelde ik via eBay een hoop cabochons en bijbehorende achterplaatjes puur op de gok en de hoop dat de afmetingen zouden kloppen. Volgens mij moesten deze nogsteeds passen, maar dat doen ze toch niet helemaal. Ik wilde sinds wel meer bestellen, maar was nog twijfelend. Hier hadden ze al glazen cabochons met bijbehorende plaatje en ik besloot er hiervan twee in mn mandje te doen.


Ik wilde heel graag naar de action voor de sally hansen lakken, maar daar hadden ze neits meer van. Ik nam wel twee max lakken mee. links zie je galaxy en rechts magenta. Ook nam ik nog twee nagelstickervellen mee.


Van Big City Nails kreeg ik een leuk pakketje! Drie prachtige lakken van hun nieuwe collectie. Twee holografische en een neon. Ik kan niet wachten om ze te swatchen! Nu maar hopen dat snel weer zonnig is. Dan kan ik ze in volle glorie fotograferen!


Purple Rain


Pink!


12-12-2012


Ook heeft Tanja er heel lief nailart dingetjes bij gedaan. Kleine gouden uitgeponste ‘Love’ stukjes die je in je topcoat kan leggen en een lange nail chain. Ik ben heel benieuwd en ik heb gelijk zin om nailart te maken.

Bij de Ikea hebben we wat kleine frutsels gehaald maar vooral een nieuw TV meubel. We hebben een Hemnes met 3 laatjes en een nieuwe witte billy. Ik blijf het bizar vinden hoe een witte billy met family pas slechts 27,95 kan kosten en dezelfde met een kleurtje ruim 60 euro. Ik heb zelf liever de witte, dus twee voor de prijs van 1 zegmaar. Ik zal wel foto’s plaatsen als het allemaal af is, maar dat duurt nog eventjes.

Hoe hebben jullie pasen gespendeerd? Lekker doorgebracht met familie en lekker gebruncht?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ah wat zijn die lakjes van Big City Nails mooi! Jaloers! Haha
  Squeaky Q recently posted…Swatch – Aly’s Dream Polish: Garnet DreamsMy Profile

 2. Reply

  Ahw, wat een schattige waterdecals vooral die konijntjes zijn erg leuk!
  Ilse recently posted…Nailart PasenMy Profile

 3. Reply

  Leuke dingetjes heb je gekocht, vooral die stickertjes zien er leuk uit!
  Mandy recently posted…Beauty WishlistMy Profile

 4. Reply

  wat een mooie lakken! Die Galaxy van Action kende ik nog niet πŸ™‚
  Mariska recently posted…Artdeco basis collectieMy Profile

 5. Reply

  Je hebt echt leuke dingen gekocht! Ik vind het nieuwe TV meubel echt heel mooi πŸ™‚
  Beau recently posted…NAIL ART: PaashaasjesMy Profile

 6. Reply

  Leuke lakken ben benieuwd naar je nieuwe huisje ! Veel succes met oververhuizen

 7. Reply

  Leuke dingen heb je gekocht!
  Paola recently posted…Fashion shoplog maartMy Profile

 8. Reply

  Leuke koopjes en mooie tvmeubel jeb je uitgezocht!

 9. Reply

  Wat een mooi tv meubel hebben jullie gekocht, de Billy kasten zijn echt ideaal. Ook heb je leuke nailart spulletjes gekocht, ben erg benieuwd wat je er allemaal mee gaat doen. Wat een mooie kleuren van Big City Nails, je hebt lekker veel te proberen als je klaar bent met verhuizen.

 10. Reply

  Mooie lakjes en meubels heb je gekocht!
  Miranda recently posted…Fijne tweede Paasdag!My Profile

 11. Reply

  is ‘gewone’ nagellak verdunner niet een idee voor de andere topcoats? Ik heb er eentje van mavala, gewoon via Douglas.nl en ik ben er echt super blij mee. Ik vond het eerst wel duur, maar ik heb er al zoveel flesjes nagellak mee kunnen redden (en dus niet opnieuw hoeven kopen!) dat hij het geld dubbel en dwars waard is gebleken. Ik weet alleen niet of deze ook ‘3 free’ is. Hmmm…

  die lakken van big city nails zien er echt zo mooi uit! en ben ook erg benieuwd naar de action lakken.!

 12. Reply

  Leuke aankopen πŸ™‚ verhuizen en alles hebben in je nieuwe stekkie zoals je wilt duurt vaak lang, ik kan je dat uit ervaring vertellen XD
  femketje recently posted…Tag: My Favourite 3!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge