Nailart – Shine Bright

Stempelen is een nailart die ik steeds leuker vind omdat het steeds beter lukt. Ooit waren het halve stempels op het kussentje en nu krijg ik volledige stempels op mijn nagels. Zoals alle nailart is het vooral oefenen en ik heb de laatste tijd veel geoefend. Niet alles lukt. Nuja, ik zou zeggen dat op het moment de helft zo lukt als ik wil. Waaronder deze nailart.

Nailart maken met de holomania lakken stond hoog op mijn lijstje. Ik heb alle lakken gebruikt om een gradient mee te maken. In plaats van een horizontale gradient heb ik een geblokte gradient gemaakt. Een schaakbordgradient. Ik heb elke holomania lak op een hoek van mn sponsje gedaan met een beetje overlap. Het sponsje heb ik bij elke nagel een kwartslag gedraaid. 16 holografische vakjes die in elkaar overlopen.

De kleuren vallen niet zo heel erg op. Ze zijn allemaal redelijk in hetzelfde hoekje. Als je goed kijkt zie je het wel, maar het lijkt eigenlijk vooral een grijsblauwe basis. Hmm. Ik had gehoopt dat het beter te zien zou zijn. Dat vind ik wel jammer.

Ik ben nogsteeds bezig met uitzoeken welke lakken het beste dekken en die ik het beste kan gebruiken voor stempelen. Een hele hoop die op mijn nagel met 1 laagje dekken vind ik niet goed genoeg dekken om mee te stempelen. Hier heb ik mijn favo zwarte lak gebruikt die ook nog eens erg budget is. MAX Black. Een lak die ik bij de action koop en vooral te krijgen is in een crackle setje. Ook de witte lak van MAX dekt goed.

Bezit jij de holomania lakken al? Nee? Maak dan kans op de lakken in mijn winactie.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wow, gave nailart!

 2. Reply

  Super mooi! Door de holografische onder lak heeft hij toch wat speciaals! Zelf heb ik een andere kleur uit deze lijn gekocht!

 3. Reply

  Wat tof! Ziet er echt heel leuk uit!

 4. Reply

  Ziet er heel leuk uit! Heb gister de holo lakjes eindelijk kunnen kopen;)

 5. Reply

  Wat een prachtig kunstwerkje op de nagels!

 6. Reply

  Heel gave combinatie zo!

 7. Reply

  Dit heb je mooi gedaan!

 8. Reply

  Pfff deze Luxury Lacquers komen pas in mei in BelgiΓ« uit, nog zo lang wachten! Tegen dat ik ze eindelijk heb zijn ze bij jullie vast al lang uitverkocht πŸ™ maar bon, ik vind de nailart echt heel goed gelukt!

 9. Reply

  Hij is erg leuk geworden zeg!

 10. Reply

  gaaf met die holo gradient op de achtergrond πŸ˜€

 11. Reply

  wow geweldig!

 12. Reply

  Wauw echt prachtig! Super mooi gemaakt

 13. Reply

  Mooi gedaan! Stempelen wil bij mij ook niet altijd lukken. De zwarte max lak is inderdaad heel goed, dat de witte ook goed is wist ik niet! Zit die ook in zo’n setje?

 14. Reply

  Heel mooi! En idd vaak zijn de lakken waarvan je het minst verwacht de beste stempel lakken πŸ˜€ de zwarte max ga ik ook proberen dan want toevallig heb ik die uit een setje met wit πŸ˜€

  1. Reply

   Heel mooi! En idd vaak zijn de lakken waarvan je het minst verwacht de beste stempel lakken πŸ˜€ de zwarte max ga ik ook proberen dan want toevallig heb ik die uit een setje met wit πŸ˜€

   Lukt het niet met ronde stempel kussens kijk dan eens naar andere vormen want ook mensen met hand problemen kunnen stempelen, het is even zoeken naar wat het lekkerste is voor jou maar ik weet zeker dat er voor iedereen een stempel is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge