Nailart – Sheer Flowers

Ik ben nogsteeds aan het proberen wat je allemaal met de sheer tints kan doen. Ik heb dan wel niet de echte, maar ik denk dat ze net zo werken. Ik begin het steeds leuker te vinden. Je hebt misschien wel een hoop laagjes nodig, maar met wat geduld kan je echte dieptewerkjes maken. Ik ben fan.


Ik begon met een laagje nude lak. Ik gebruikte China Glaze Great Barrier Beige; mijn favo nude lak omdat deze met 1 laagje al bijna helemaal dekt.

Daarna heb ik de 7 sheer tints die ik zelf gemaakt heb open gedraaid en ben ik gewoon vormpjes gaan maken op mijn nagels. Kleuren laten overlopen, opnieuw aanbrengen, verder laten overlopen. Ik heb geen idee hoeveel laagjes het zijn, maar ik heb twee keer een sneldrogende topcoat aangebracht. Je zie thet denk ik niet helemaal op de foto, maar het was bijna alsof je door gekleurd water keek. Je ziet de verschillende laagjes in het echt best goed. Jammer genoeg had het laatste laagje topcoat bubbels. Damn bubbles ruin everthing!


Maar niet helemaal getreurd, want de bubbels zie ik nauwelijks nadat ik er overheen stempelde. Dit deed ik met een mooi honingraaddesign van mijn MoYou London Suki imageplate. Ik weet niet of je me op twitter volgt, maar ik heb onwijs veel problemen gehad met dit design. Ik weet niet of het komt door de vele randen in het design waar mijn plastic schraper achter blijft hangen en teveel lak meeneemt ofzo, maar ik had zo’n moeite om dit op mijn nagels te krijgen. Op zulke momenten ben ik echt blij dat ik een laag topcoat op mn nagels doe voor ik ga stempelen. Daardoor kan ik met een watje met aceton heel snel in 1 kort veegje de stempel eraf vegen en het opnieuw proberen. Dat gaat niet eindeloos zo door, maar je kan het een keer of 3 misschien 4 proberen. Soms zie ik op mijn stempel al gelijk dat het design er niet compleet op zit, maar ik heb denk ik wel 50 keer geschraapt en het op mijn stempel geprobeerd te krijgen. Β Kan zijn dat ik het gewoon niet kan, maar het kan dus ook zijn dat het aan de imageplate ligt.


De bloemetjes en lijntjes zijn niet perfect, maar dat zie je alleen op de closeup foto’s. Ik zie het niet zo goed als ik het gewoon op mn nagels heb.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er erg mooi uit, de sheet tints van OPI staan op mijn wishlist maar misschien is het zelf maken ook wel handig: scheelt weer!
  XOXO esmee

 2. Reply

  Kan het kloppen dat ik sinds een tijdje weer hele grote foto’s heb op je site als ik mobiel kijk? Was lang geleden ook zo, maar toen is het opgelost en lang weggebleven.

 3. Reply

  Ik ga nooit echt fan worden van de sheer kleurtjes. Maar met een stempel er overheen ziet het er wel leuk uit!
  Mirne recently posted…Paneren zonder eiMy Profile

 4. Reply

  Ik vind het met de stempel erover heen wel erg mooi πŸ™‚
  Beau recently posted…15 things that make me smile – #1My Profile

 5. Reply

  Ik weet nog steeds niet wat ik van de sheer tinten moet vinden, het ziet er leuk uit maar met de stempel erover heen, vind ik het echt mooi.

 6. Reply

  Ik vind de sheertinten echt mooi! Toffe nailart πŸ™‚
  Lotte recently posted…BEAUTY: Lotte’s favorieten meiMy Profile

 7. Reply

  Ik vind het een aparte nail art geworden.. Wat ik van die sheertints moet vinden… Weet ik niet… De stempel daarover ziet er dan wel weer tof uit.
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Snow WhiteMy Profile

 8. Reply

  Ik vind het met het patroontje erg leuk, maar zonder zou ik niet zo weg zijn van de sheer tints.
  Meike recently posted…MUA nagellak Pistachio Ice Cream en Natural DaysMy Profile

 9. Reply

  Wauw, mooi gedaan! Leuk dat je de topcoats zelf hebt gemaakt πŸ™‚
  Bianca recently posted…Inspiratie: paars in je interieurMy Profile

 10. Reply

  gaaf zeg πŸ˜€ love it!
  femketje recently posted…Invisibobble Elastiekjes!My Profile

 11. Reply

  oh wouw, dat is gaaf; dat heb je tof gemaakt

 12. Reply

  Persoonlijk vind ik het zonder stempel mooier maar dat is een kwestie van smaakdingetje πŸ™‚
  Angelique recently posted…Teeez kwasten, blush, oogschaduw en punt kwastMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge