Nailart – Sandy Waves

Ik vind chevron patroontjes heel tof. Of het nou zwart witte zigzagjes zijn of in superveel kleurtjes. Ingeinspireerd op Missoni heb ik als eens twee nailarts gemaakt. Een kleurrijke waar ik veel lakken voor gebruikte en deze Missoni nailart in 3 kleuren. Ik probeerde het nog eens met glitter en ook eens met een gradient als basis. Wat ik nog niet had geprobeerd was met textured lakken.


Ik viste al mijn textured lakken uit mn stash. Kiko, P2, Golden Rose, Gosh, Anny, Catrice, Essie, Misslyn en koos de lakken uit die me het mooiste leken. Helaas vielen de lakken die ik het mooiste over mijn hele nagel vind het eerste af. Deze hebben grote glitters erin en dat werkt niet zo handig als je er figuurtjes mee wilt vormen. Alleen de fijne glitter textured lakken heb ik gebruikt. Ging nog best makkelijk. Het truukje is eigenlijk dat je veel meer lak op je kwastje (los klein kwastje) moet pakken dan normaal. Je moet namelijk ook de zanddeeltjes meenemen. Het lijkt alsof je veel te veel lak op je nagel doet en dat het nooit droogt, maar dat viel best mee. Het was meer dan ik normaal zou doen, maar daardoor dekte het in 1 laagje. Ik kon best precies de hoekjes maken.

Voor de roze waves heb ik deze lakken gebruikt:
* Golden Rose – Holiday 47
* Kiko – Sugar Mat 452
* KIko – Sugar Mat 453
* Kiko – Sugar Mat 454
* Catrice – Call Me Princess

Voor de blauwe waves heb ik deze lakken gebruikt:
* Kiko – Sugar Mat 455
* Golden Rose – Holiday 45
* Essie – Lots of Lux
* Gosh – Glitter Matte – Frosted Gold
* P2 – Sand Style – Confidential
* Golden Rose – Holiday – 48

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ooh heel mooi met die sandlakjes!

 2. Reply

  Ik krijg er een cosy gevoel bij, kleine dekentjes… Leuk gedaan.

 3. Reply

  wat super leuk gedaan met die sand lakjes!
  Mariska recently posted…Lolita Lempicka + Versace Bright CrystalMy Profile

 4. Reply

  Wat een mooie nail art
  Manon recently posted…Versace Bright Crystal Perfumed Body LotionMy Profile

 5. Reply

  super gaaf effect πŸ˜€
  femketje recently posted…FOTD 19/5; Popping Blue.My Profile

 6. Reply

  Erg leuk, zeker ook met hoe de kleuren op elkaar zijn afgestemd. Combinatie textuur en ‘gewoon’ lijkt mij ook erg leuk.

 7. Reply

  Wauw wat een prachtig effect!!
  Judith recently posted…Mercedes-Benz Nail PolishMy Profile

 8. Reply

  Hoe leuk zeg! πŸ˜‰
  Mandy recently posted…*Fabulous* Orange en Hot Pink Max Make up lipsticks.My Profile

 9. Reply

  Het ziet er super mooi uit, maar wat een geprutst lijkt me dit…..

 10. Reply

  Wat leuk gedaan!
  Beau recently posted…Nieuwe lay-out op Lunedi Congelati!My Profile

 11. Reply

  Ziet er heel gaaf uit!
  Dionne recently posted…New in | 1+1 gratis bij de TrekpleisterMy Profile

 12. Reply

  Och och wat prachtig!!!
  Lotte recently posted…BEAUTY: 3 manieren om je kwasten te wassenMy Profile

 13. Reply

  Wauw, echt heel erg leuk! Past perfect bij de zonnige periode die we doormaken πŸ™‚
  Bianca recently posted…Marginale beauty product namenMy Profile

 14. Reply

  Erg tof!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Lili’s PinkMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge