Nailart || Sand Quilt

Eigenlijk wil ik gewoon alle Sand Style lakken tegelijk op. Maar ja, ik heb 10 vingers en zes lakken. Welke kies ik waar? Ik ben goed in moeilijk doen, maar waarom eigelijk? Ik kan elke lak ook gewoon op elke nagel doen! Uiteindelijk werd het een hele simpele nailart die jij ook heel makkelijk zelf kan maken!

Dit is het dan uiteindelijk geworden. Van elke kleur op elke nagel een aantal stipjes. Β Ik had misschien ook streepjes kunnen doen, maar ik vond dit leuker. Ik zei al dat je deze nailart makkelijk zelf kan maken. Hoe? Ik maakte even een simpele fototutorial:

Echt veel uitleg is niet nodig bij deze nailart.

1. Ik begon met de framboos roze lak en streek het kwastje goed af. Met het puntje dipte ik in de lak en zette per nagel hier en daar wat stipjes. Je kan het ook met een dottingtool doen, maar ik weet niet of dat helemaal goed gaat met al die shimmer/glitter.
2-4. Dit herhaalde ik met de licht roze lak, met de grijze lak en zo vulde ik met de andere lakken de lege plekjes in.

Als het eenmaal is opgedroogd voel ik het ‘zand’ net zo zitten als dat ik mijn nagels normaal met de Sand Style zou lakken. Ik moest eigenlijk een beetje aan een quilt denken.

Ik denk dat ik deze nailart nog eens ga proberen met maar 3 kleuren denk ik. Ik vind het eigenlijk net iets te druk zo met 6 kleuren. Is deze nailart simpel genoeg? Zouden jullie zoiets namaken?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  oeh super cute gemaakt πŸ˜€ leuk effect met die sand polishes!

 2. Reply

  Leuk gedaan zo!

 3. Reply

  Ik vind het effect leuk, maar zou zelf voor andere kleuren gaan. Dat is wel een kwestie van smaak natuurlijk! Leuk idee!

 4. Reply

  Hij is erg leuk verzonnen! Ik zou alleen andere kleuren kiezen verder is er niets op aan te merken πŸ˜€

 5. Reply

  Toffe combinatie, apart

 6. Reply

  Wat een leuk effect! Heel erg mooi.

 7. Reply

  whaaaa super mooi!! <3

 8. Reply

  Wat een leuk idee πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge