Nailart – Safe For Work

Ik had deze nagels al op instagram laten zien. Ik had nagels nodig die work appropriate waren, want ik ging een contract tekenen. Laatst kwam mn broertje aanzetten dat hij misschien wel werk had gevonden voor me. Recap; ik heb een wajong, ben niet volledig afgekeurd, dus moet ik een baan vinden, maar wel iets dat ik leuk vind en aankan. Ik was nog een beetje aan het uitvinden hoeveel uur werk ik aankan. En toen kwam dit in ene op mijn pad. Sollicitatiegesprek gehad en het was aan het einde al gelijk ‘wanneer wil je beginnen?’. Huh? Niet eerst ‘we laten wel weten of je gekozen wordt’? Dus contract getekend, mensen leren kennen en ik begin woensdag. Zo snel kan het zijn. Ik denk dat je dus nog wel meer safe for work nailart zal zien. Veilige kleuren maar wel met nailart.


Ik dacht gelijk aan een nude kleur. Een nieuwe aanwinst is deze Delicate Porcelain Doll van Catrice. Ik viste deze voor een euro uit de uitverkoopbak. Het is een Care & Conceal lak. Geen idee wat dat voor iets is, maar het bevat extra keratine. Achterop staat dat 1 laagje je nagels moet versterken, en moet dienen als basecoat en ridgefiller.Β  2 laagjes is voor een nude look. Nou .. nou.. Ik vraag me af of ze deze wel zelf hebben getest. 1 laagje lijkt niet echt op een ridgefiller. De lak dekt behoorlijk onregelmatig (blij dat ik maar 1 euro betaalde) en met 2 laagjes ben je er nog niet. Op sommige nagels kon ik uit de voeten met 3 en op een paar nog zelfs een 4e laagje.

Over deze DPD bracht ik een laagje van Golden Rose 3D Glaze top coat 04 aan. Die gaan jullie nog wel meer zien, want die is echt heel mooi. Dit zijn de flakies en glitters. De blauwe en gele stukjes die je ziet. Na een sneldrogende topcoat stempelde ik met MoYou London Pro Collection XL plate 10. Een andere nailart die ik maakte met deze plate.

Wat draag jij voor kleuren naar je werk?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    oehh super pretty en girly πŸ˜€
    femketje recently posted…Eye Look – Smoke It Out.My Profile

  2. Reply

    Gaaf gedaan!
    Manon recently posted…Primark | Lip BalmMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge