Nailart – Repeat in Space

Na mijn vorige gradient moest ik datzelfde nog een keer proberen. Een dubbele gradient met een vormpje. Ik heb een tijdje nagedacht over wat voor vorm tape ik nog meer kon gebruiken. Een hoek van een stuk tape vond ik best leuk, maar ik wilde iets anders.


Ik rommelde wat in mijn nailartla en vond french tip guides. Halfronde stickers waarmee je makkelijk de uiteinde wit kan lakken voor een french manicure. Ik gebruik ze echt nooit, want ik vind french manicures niet zo mooi. Ik maak liever een gradient. Waarom niet gebruiken om een gradient mee te maken.

Ik maakte eerst een gradient met China Glaze – Highlight Of My Summer, Catrice – Emerald Bay en OPI Push and Pur-pull. De gradient maakte ik in twee stappen. Eerst heb ik de gradient aan de bovenkant van mijn nagels gemaakt. Boven mijn tips. Met een sneldrogende topcoat maakte ik de gradient af. Na een tijd wachten plakte ik de nail guides op. Als je dat te vroeg doet maak je de gradient kapot. Ik heb nog plakband over de guides geplakt zodat ik de eerste gradient niet zou ruineren.

De glitterlak is Catrice I’m Dynamite. Een lak die nu met 50% korting te krijgen is omdat deze uit het assortiment gaat. Ik heb maar een backup gekocht, want ik hou van deze glitters. Mooi over een gradient omdat deze niet te veel glitter heeft, maar wel genoeg.

Het is een beetje een gradient french gradient. I like it. Ik vind de kleuren echt geweldig samen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooi geworden!

 2. Reply

  Wauw, echt prachtig gedaan! Super mooie combinatie.
  Anna recently posted…MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 30My Profile

 3. Reply

  super awesome!
  femketje recently posted…3X Lovely Songs โ€“ Sam Smith.My Profile

 4. Reply

  Wat een mooie kleuren en wat een super mooie nailart ๐Ÿ™‚

 5. Reply

  Heel erg mooi! Leuke kleurencombi!
  Ilse recently posted…Hello Kitty beach nailartMy Profile

 6. Reply

  wat mooi, maar wat een werk…tjonge!
  Petra recently posted…Opgemaakt in de maand Juli…My Profile

 7. Reply

  Ziet er echt tof uit!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Beautifull Nail ArtMy Profile

 8. Reply

  Ooh wat mooi zeg, die prachtige lange nagels kun je ook zoveel mee, op mijn korte stompjes staat het meteen vol haha ๐Ÿ™‚
  Bianca recently posted…Kruidvat Scrubcrรจme met abrikoosMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge