Nailart || Reindeer

Het is bijna Kerst en dat vraagt natuurlijk om leuke nailarts. Vandaag een simpele die je zelf ook makkelijk kan maken! Geen tutorial, maar ik denk niet dat het moeilijk is om het te bedenken.

Als basis gebruikte ik een lichtbruin lakje van Essie. Maakt niet uit welke lichtbruine lak je gebruikt, elke die goed dekt voldoet. Ik gebruikte een zwarte striper en een rode (holografische) lak. Ik heb twee maten dottingtools gebruikt. De grootste die ik heb voor de rode neus. Ik gebruikte daarvoor TMI van China Glaze, maar een ‘gewone’ rode lak of een rode lak met shimmer erin kan natuurlijk net zo goed. Voor de ogen gebruikte ik een zwarte lak en een middelgrote dottingtool. Je kan er nog voor kiezen om met een nog kleinere dottingtool er nog een wit stipje in te zetten.

Al laatste maakte ik het gewei met de striper. Je kan ervoor kiezen om dit met een donkerbruine lak te doen, maar ik vind zelf het kwastje van een striper prima werken. Eerst heb ik aan beide kanten een streepje gezet van net boven de ogen tot aan de rand van mijn nagel en daarna heb ik steeds een soort V gemaakt. Zelf heb ik er geen topcoat meer over gedaan omdat ik altijd bang ben dat het zwarte uitloopt. Ik had ook een paar uur kunnen wachten, maar dat heb ik niet meer gedaan.

Dragen jullie speciale kerstnailart met kerst?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  aawh deze is echt zo schattig!
  Liefs

 2. Reply

  oh my doodles πŸ˜€ super cute!

 3. Reply

  Deze ziet er echt superschattig uit zeg! πŸ™‚

 4. Reply

  Deze komt bij mijn nail art favorieten πŸ˜‰

  Ik denk dat ik party hearty op doe of sneeuwpopjes heb water decals

 5. Reply

  ooohhh deze is zo leuk!! ik ben echt heel slecht met nail art enzo maar dit is makkelijk en super leuk!! hier neem ik denk ik vaker een kijkje!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge