Nailart – Purple Cathedral Window

Nieuwe week, meer stress. Vrijdag krijgen we al de sleutel! En en en we hebben echt pas 6 dozen ofzo ingepakt. Gelukkig hoeven we niet binnen 1 weekend over, maar toch. Stress begint toe te slaan en daarom ga ik terug naar 1 artikel per dag.

Ik wilde eens nailart zonder echt nagellak maken. Heh hoe dan? Ik heb alleen basecoat en stripers gebruikt. En dat gaf wel een heel tof resultaat. Je ziet mijn nagelranden er nog doorheen, maar niet te opvallend.

Ik gebruikte een basecoat uit een french nailart setje van MAX. Deze is een beetje peachy en daar bracht ik twee laagjes van aan.Β  De stripers zijn beide van Nagelfabriek en zijn paars, waarvan er een wat donkerder qua kleur is. Ik heb striper 36 en 43 gebruikt en die werkten eigenlijk vrij fijn. De donkerpaarse striper is supergepigmenteerd en dat werkt heel fijn. De lila striper heeft twee laagjes nodig. En dat ging eigenlijk veel makelijker, want ik kon het uittekenen en daarna het dekkend maken. Ging niet overal even netjes, maar netjes genoeg.

Waar vind jij het op lijken? Werk jij graag met stripers?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er gaaf uit!

 2. Reply

  Super mooi gemaakt.. Ik weet niet zo goed waar ik het op vind lijken!

 3. Reply

  HΓ© wat leuk!

 4. Reply

  Mooi gemaakt!

 5. Reply

  Dat ziet er leuk uit, tof gedaan!
  Tess Evea recently posted…MAC Cremesheen Lipstick – Lickable.My Profile

 6. Reply

  erg pretty πŸ˜€
  femketje recently posted…Tips & Tricks Voor Beginnende Nagellak Addicts.My Profile

 7. Reply

  Mooi gedaan! Ik hoop dat je nageltjes het overleven tijdens de verhuis, er breekt er al snel eentje tussen al het inpakken en versleuren van dozen en meubeltjes. Succes!

 8. Reply

  Jeetje wat een stukje kunstwerk weer op je nagels, prachtige kleuren ook weer
  Angelique recently posted…Catrice LE crΓ¨me fresh c02 make fast at tiffany`sMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge