Nailart || Pink Gradient & Konad Hologram 3D Nailstickers

De zon breekt steeds vaker door en ik heb dan ook echt zin in de lente. Tijd voor lieve kleurtjes en ik heb eigenlijk nog nooit een helemaal roze gradient gemaakt.


Deze keer een gradient met ‘maar’ twee kleuren. Ik heb dit keer Color Club Kumba Ya Ya Ya en Picture Polish Tease gebruikt. Als eerste twee laagjes van Color Club aangbracht voor een dekkende basislaag en daarna een gradient gemaakt met beide lakken. Omdat Tease een donkerroze basiskleur heeft en bomvol zilvere glitters zit gaf dat een leuk effect met de gradient.

Om eerlijk te zijn heb ik deze stickers al best wel lang. Deze kreeg ik bij een bestelling van Enchantra als je voor ~€40,- of meer besteede als dankjewel en ik heb ze gewoon in mn nailart bakje gedaan en er verder niet meer naar omgekeken. Laatst vond ik ze en dacht dat het wel leuk was om er iets mee te doen. Vandaar ook dat ik de gradient wat leger heb gelaten ipv er verschillende glittertopcoats over heen te doen.

De Konad Hologram 3D Nail Stickers zijn zilverholografische stickertjes in allerlei vormen dieΒ  dat ook in de schaduw opvalt. In de on zie je het nog eens extra goed. Vooral in de regenboog randjes van de verpakking. Ik heb 3 verschillende setjes. Onder aan de velletjes staat KH3D-02, KH3D-04 & KH3D-05. Ik heb het niet op het kartonnetje kunnen vinden, maar je kan de verschillende stickertjes wel goed door de verpakking heen zien. Ik heb een aantal stickertjes uitgekozen en op mijn nagels geplakt.

Bovenstaande foto is in de zon en volgens mij nog zonder topcoat en onderstaande foto is in de schaduw en met topcoat. Ik vind dat de topcoat wel echt nodig is. Dit sealt je nailart. Anders kan je makkelijk aan een hoekje blijven hangen. Ik heb de stickers er nog geprobeerd af te peuteren (dus of je ze voor een tweede keer kan gebruiken) en ik kreeg alleen halve stickers eraf gepeuterd. Dat hoef je dus niet te proberen. Topcoat eroverheen zodat je er maximaal plezier van hebt.

Vinden jullie zulke nagelstickers een leuk idee? Of misschien toch een beetje cheesy nailart?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooi combinatie met de stickers, die gradient is ook erg mooi gelukt! πŸ™‚

 2. Reply

  Wat een mooie creatie! Net sprookjesnagels πŸ™‚

 3. Reply

  De gradient vind ik erg mooi! Een hele subtiele overloop. De stickers vind ik mooi, maar wel ietwat druk.

 4. Reply

  Wat super leuk, I like! πŸ™‚

 5. Reply

  Oeh lovely πŸ˜€

 6. Reply

  Ik vind de nail art het mooiste zonder de stickers πŸ™‚

 7. Reply

  Zonder de stickers vind ik het het mooiste!

 8. Reply

  Mooie gradient vooral! Ben niet zo’n fan van de stickertjes denk ik. Je hebt wat foutjes in deze zinnen zitten, denk per ongeluk een zin weggehaald en een typfoutje: “De Konad Hologram 3D Nail Stickers zijn zilverholografische stickertjes in allerlei vormen die dat ook in de schaduw opvalt. In de on zie je het nog eens extra goed.” πŸ™‚

 9. Reply

  Wauw, heel mooi gedaan!

 10. Reply

  Wat een gave nail-art! De stickertjes maken het helemaal af πŸ™‚

 11. Reply

  Wauw, wat een mooie combinatie!

 12. Reply

  Zonder stickers mooier, maar de stickers zelf zijn wel erg leuk! Mooie gradient heb je gemaakt!

 13. Reply

  Mooie combinatie, de gradient is super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge