Nailart || Philosopher Stone

Laatst begon ik weer aan het kijken van de eerste Harry Potter film. Ik hou van de wereld van Harry Potter. Ik ontdekte Harry Potter toen ik in groep 8 zat. Toen waren de eerste drie boeken uit en daarna kwamen er langzaamaan meer bij. Toen mijn lichaam me op mn 14e in de steek begon te laten was het echt een wereld waar ik in kon duiken. Met pijn op bed liggen en maar lekker lezen.

Bij het opruimen kwam ik deze ketting tegen. Ik kocht deze bij Capricci.nl en ik moest bij het zien gelijk aan Harry Potter denken. Toen ik deze weer tegenkwam dacht ik ook direct “hier moet ik een nailart van maken”. En zo ging ik gisteravond aan de slag.

De lakken die ik gebruikt heb zijn:
* China Glaze – With Love
* Yes Love – Topcoat 345
* Illamasqua – Scarab
* MAX White

Verder gebruikte ik een pincet, sponsjes en een los nagellakkwastje.

Ik baal altijd van nagellak die niet goed dekt. Die sheer is en vier of vijf laagjes nodig heeft. Bij deze nailart komt zo’n lak goed van pas. Nou heb ik weinig rode lak en moest ik zelf nagellak maken die niet goed dekte door het te mixen met topcoat.

Na een basecoat heb ik een laagje With Love aan gebracht. Daarover heb ik met Scarab en een witte lak kleine stukjes gestempeld. Daarover heb ik een laagje rode lak met topcoat aangebracht. Nog een keer gestempeld met de donkdere lak en de witte lak en nog een laagje doorzichtige rode lak.

Rood – stempelen – rood – stempelen – rood.

Daarna heb ik er met een klein kwastje en met Scarab lijntjes aangebracht. Ik heb de ketting er niet naast gehouden toen ik aan de slag ging. Ik heb uit herinnering gewerkt. Waarvan ik dacht hoe het er uit zag. Dat bleek dus een beetje anders dan op de ketting zelf. Ik heb meer lijntjes aangebracht dan de ketting heeft (ook al is dat geloof ik een stukje plastic). Hier en daar heb ik lijntjes met wit langs gezet.

Toen de lijntjes droog waren heb ik een laagje Seche Vite aangebracht en ja, ik weet niet of ik dat had moeten doen. De topcoat is enorm shiny en een stuk meer dan ik dacht. Zo glimmend is zo’n steen geloof ik niet en het zorgt er ook een beetje voor dat je veel reflecties ziet en daardoor details niet ziet. Beetje suf van me.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Omg i love harry potter.. Ben echt een hele grote fan dus deze nagels zijn fabulous X

 2. Reply

  Ik ben geen harry potter fan, maar ik ben wel fan van deze nail art!!

 3. Reply

  Wauw wat een prachtige nailart!

 4. Reply

  Vind het shiny juist heel mooi! Erg mooie ketting ook en ik ben ook een diehard HP fan!

 5. Reply

  Wauw super mooi

 6. Reply

  Heel mooi gedaan hoor.

 7. Reply

  Ah wauw wat heb je dit gaaf gedaan!

 8. Reply

  Prachtig! Heel knap gemaakt!

 9. Reply

  Wauw onwijs mooi gedaan Lin!

 10. Reply

  Heel gaaf! Ik hoop dat het mij lukt on deze een keer na te maken, ik vind het effect echt super!

 11. Reply

  Wauw!!! Wat een onwijs originele รฉn mooie nailart! Super goed gelukt!

 12. Reply

  WAUW! Wat een gave nagels!!!

 13. Reply

  zo dat is erg mooi; heel knap gedaan

 14. Reply

  Wauw weer super mooi Lin !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge