Nailart – Pastel Ruffian

Na 5 jaar nailart maken heb ik een hoop technieken geprobeerd, maar een die ik nog nooit gedaan heb.. is een ruffian. Ik snap de naam niet, want het betekent een gewelddadig persoon, maar het is ook de naam van een wedpaard. Maakt niet uit. Het is een soort omgekeerde french manicure. Alsof je nog een extra randje langs je nagelriemen hebt van een andere kleur.


Mijn basislak is Estée Lauder Rosé Gold. In mijn ogen is dit een bijzondere lak. Onder bepaald licht lijkt dit roze en onder ander licht meer goud. Hij dekt met 1 laagje en is perfect voor stempelen.

Hier vier lakken die ik al een hele tijd heb, maar nooit echt gebruikt heb. Nog nooit geswatched. Ik heb er 1x mee gemarbled en dat ging mwah. De lakken zijn er een beetje te dik voor. Hier zie je van Rimmel van links naar rechts Coachella, Sweet Retreat, Wild-er-ness en Roll in the Grass. Ik bracht van elke lak 2 laagjes aan. Bij 1 laagje was het nog niet egaal dekkend. Door de twee laagjes erop zie je het wel een beetje uitsteken.Nadat de lak droog was heb ik er met liquid latex een rand om gemaakt. Precies het rose gold bedekt zodat daar de stempel neit op zou komen. Ik koos voor een simpele plaid stempel van hehe plate 28. Dit is een van de Harry Potter plates (met ravenclaw logo).

More about Lin

Comments

  1. Reply

    oeh super chique 😀
    femketje recently posted…Essence – All About Roses Palette.My Profile

  2. Reply

    Je hebt ontzettend mooie kleuren gebruikt!
    Manon recently posted…Persoonlijk | Een aantal feitjes over mijMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge