Nailart || Pastel Panther

Mijn neon panter of luipaard nagels vond ik superleuk. Ik maak zulke print veel te weinig, dus ik pakte zwarte lak en mijn dottingtools weer uit de kast en ging aan de slag.


Ik maak gradients eigenlijk altijd horizontaal. Heel soms verticaal of zelfs diagonaal, maar ik besloot het nu eens anders te doen. In plaats van streepjes onder elkaar, gaf ik elke kleur een kwart van het sponsje. Om niet elke nagel hetzelfde eruit te laten zien heb ik het sponsje steeds een kwartslag gedraaid.

Voor de gradient gebruikte ik:
– Essence – Destination Sunshine
– Essie – Lovie Dovie
– Barry M – Peach Melba
– Barry M – Prickly Pear

Hoewel ik de gradient zo enorm leuk vind heb ik er toch nog panterprint overheen gemaakt. Dit deed ik met twee maten dottingtools. Een kleine en een grote. Eerst maak ik met de grote dottingtools ‘vlekjes’. Geen mooie rondjes, maar ovalen in allerlei bochten. Dit deed ik met Catrice Bright, Brigter & Brightests. Daarna heb ik met een medium dottingtool de randjes gemaakt met zwart. Gewoon de dottingtool in zwarte lak dopen en een randje om de roze vlekjes maken.


Als laatste nog een uitprobeersel. Ik heb 12 kleine potjes met flocking powder en ik weet niet hoe ik op het idee kwam. Ik vond het er wel grappig uitzien, maar niet geslaagd.

Wat vinden jullie van zulke gradients?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie gradient πŸ™‚

 2. Reply

  super pretty gemaakt πŸ˜€ leuk met dat flocking powder!

 3. Reply

  heel mooi en vooral een goed idee om in kwartjes te verdelen ipv strepen

 4. Reply

  Wauw, prachtig gedaan!

 5. Reply

  Wauw! Heel erg mooi gedaan!

 6. Reply

  mooie gradient!

 7. Reply

  Alle drie designs top! Vind de gradient op zichzelf al heel mooi!

 8. Reply

  Wauw , wauw wauw!! Die gradient is al prachtig! En met die panterprint is het al helemaal leuk!
  Liefs

 9. Reply

  Super mooie gradient πŸ™‚

 10. Reply

  Wauw..! πŸ™‚ De gradient is goed gelukt!

 11. Reply

  Ik vind dat soort gradient echt heel erg tof!!

 12. Reply

  mooie kleurencombi en heel gaaf met de flocking powder erop

 13. Reply

  Wat een super mooie gradient heb je gemaakt, die alleen was al super. Maar het eind resultaat is heel erg leuk geworden.

 14. Reply

  Wauw wat mooi! Ik krijg meteen zin om weer een gradient te maken op mijn nagels πŸ™‚

 15. Reply

  onwijs gaaf gedaan weer, leuke kleuren heb je gebruikt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge