Nailart || Paisley Purity

Een van mijn grootste lemmingen was Illamasqua Purity. Vrienden waren zo lief om deze uit NYC mee te nemen toen zij daar op vakantie gingen en ik ben er dan ook enorm zuinig mee. Desondanks is er al een kwart uit het flesje. Ik heb het stempelen helemaal ontdekt en nu ik het een beetje onder de knie heb wilde ik een nailart maken met Illamasqua Purity als basis.

Illamasqua Purity


Ik besloot de lak eerst nog eens op de foto te zetten voor ik er nailart mee ging maken. Ik ben enorm dol op de kleur. Het lijkt een pastel kleur, maar de kleur is veel te intens om echt pastel te zijn. De peachy kleur is naast roze toch wel de kleur die ik het meeste op mijn nagels draag. Zoals je op de eerste foto ziet kan de grote vierkante dop eraf halen en dan krijg je een handzamer kleiner dopje. Dit zijn twee laagjes van Purity met topcoat.

Laatst kocht ik bij de kruidvat een nieuwe imageplate. Ik zag het vogeltje en het uiltje en ik was verkocht. Dan zat er nog een strikje, vlindertje, paisley, libelle Γ©n swirly full print op. Voor €1,59 kon ik deze echt niet laten liggen. Het pijltje geeft aan welke ik gebruikte voor deze nailart.


Ik gebruikte Stargazer Chrome 236 om mee te stempelen. Dit is een lichtblauwe kleur die met 1 laagje dekt. Ik weet dat er imageplates zijn die complete paisley prints hebben, maar deze is maar klein. Daarom heb ik zelf een beetje geprobeerd op elke nagel een andere print te maken met die ene vorm.


Koop jij wel eens Essence Imageplates?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  gaaf printje πŸ˜€ mooie basiskleur ook :3

 2. Reply

  Wat een leuke nail art zeg! Knap met dat stempelen πŸ˜€

 3. Reply

  Wat een mooi kleurtje!

 4. Reply

  Leuke nail art! Dat oranje kleurtje is ook erg mooi!

 5. Reply

  Wat een mooie kleur is purity. Love it! leuke combi ook met dat blauw.

 6. Reply

  Purity is een prachtige kleur!

 7. Reply

  Oh my gosh! This peachy pink is gorgeous! And the stamping came out perfectly πŸ™‚

 8. Reply

  whouw, very nice

 9. Reply

  Leuk lakje en je stempel patroon past er super goed bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge