Nailart Overzicht – Januari, Februari & Maart

Okay, ik heb een foutje in mn planning gemaakt waardoor de nailart post van vandaag dus gister al online kwam. Ik ben vrij druk met inpakken bezig. Gister hebben we met een aanhangwagen al een deel van de spulletjes in ons nieuwe huisje gezet. Supertof. Mn nieuwe Linnmon bureau staat! Ik heb een bureau met twee alex kastjes voor mn makeupjes en nagellakjes!

Leek me wel leuk om even terug te blikken op de afgelopen drie maanden qua nailart! Ik heb even geen tijd om video’s te bewerken, maar daar wil ik zodra ik verhuist ben echt verandering in gaan brengen. Ik wil heel graag weten op wat voor nailart filmpjes jij zit te wachten! Wat wil jij nog zien. Ik heb even een nummertje gezet bij elka nailart. In drie maanden tijd ongeveer 48 nailarts gemaakt. Ik smokkel een beetje met de eerste week van april, maar dat maak ik wel weer goed.

Meer striping tape? Meer gradients? Meer stempelen? Meer freehand? Meer watermarble? Met stripers? Meer glitters? Nailart met rhinestones, studs en dergelijke? Combinaties? Wil je liever meekijken hoe ik nailarts zoals die van Lilo en Stich maak? Laat het me weten in de comments met het bijbehorende nummertje! Er zijn geen foute antwoorden, ik ben gewoon onwijs benieuwd!

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  woah veel moois zit er tussen zeg πŸ˜€ i’m a fan!
  femketje recently posted…Budget Ebay Tip: Too Faced Summer Eyes Palette *knock-off*.My Profile

 2. Reply

  Wat een gave nail arts maak je !!

 3. Reply

  Er zit zoveel leuks bij! Ik wou dat ik dat kon. Ik ben al lang blij dat ik tegenwoordig ook mijn rechter hand redelijk netjes kan lakken ipv alleen links!
  Paola recently posted…Sleek paletten stashMy Profile

 4. Reply

  Nummer 5 blijf ik prachtig vinden πŸ™‚
  Bianca recently posted…5 hilarische beauty toolsMy Profile

 5. Reply

  Gaaf overzicht πŸ™‚ Er zitten echt prachtige nailart tussen!

 6. Reply

  Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi!
  Sam recently posted…Soak Off Gellak Lente Groen, Rainy Day & SkyMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge