Nailart || Oranje Boven

Ik heb afgelopen week behoorlijk wat nailarts gemaakt met rood, wit, blauw en oranje. Voor Chantal maakte ik er 3 met fototutorial. Daarna ben ik nog een keer aan de slag gegaan. Het vergde een hoop inspiratie, maar uiteindelijk heb ik toch nog deze kunnen maken.Ik moet zeggen dat werken met witte nagellak zo in een braided nail echt een pain is om mee te werken. Ik moet zeggen dat ik uiteindelijk niet zo blij ben met wat ik op mijn ringvinger heb gemaakt.

De lakken die ik gebruikte:
– China Glaze – With Love
– Essie – Butler Please
– Bourjois – Tangerine Fatal
– NYC – Full Metal Jacket
– Max – White

Ik maakte ooit een filmpje over hoe je zelf braided nails maakt. Vinden jullie zulke nailart te ingewikkeld? Of juist leuk om te maken?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Prachtig gemaakt!

 2. Reply

  leuk gedaan!

 3. Reply

  Leuke Queensday nail art!

 4. Reply

  Super gaaf gedaan!

 5. Reply

  Leuke nail art! Het lijkt me wel een heel werk.

 6. Reply

  Mooi gedaan hoor! πŸ™‚

 7. Reply

  Mooie nail art! Misschien dat ik nog een nail art favorieten ga maken daar past hij leuk tussen ^^

 8. Reply

  Hij is mooi geworden! Ik had hem zo ook al gemaakt! Vind hem mooi gelukt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge